Su „Wizz Air“ - tiesiogiai į Kijevą

Vengrų oro bendrovė „Wizz Air“ ilgina krypčių, kuriomis skraidys iš Vilniaus, sąrašą. Vengrai nuo liepos 5 dienos keturis kartus per savaitę skraidys į Kijevą.

"Wizz Air" skraidys į Kijevą.<br>V. Ščiavinskas
"Wizz Air" skraidys į Kijevą.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Mar 21, 2013, 1:58 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:06 PM

Tai penkiolikta „Wizz Air“ kryptis iš Vilniaus. Bilietų kaina prasideda nuo 112 litų į vieną pusę. Į Kijevo Žuljanų oro uostą oro bendrovė skraidins pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.

Dėl Kijevo krypties vengrams teks varžytis su Ukrainos bei Rusijos bendrovėmis. Bankrutuojančiai oro bendrovei „Aerosvit“ atšaukus skrydžius į Vilnių, į Lietuvos sostinę skraidyti panoro ne tik „Ukraine International Airlines“, bet ir Rusijos antrinė įmonė „UTair Ukraine“.

Jau ne vienus metus Ukrainoje yra įsitvirtinusi ir „Wizz Air“. Čia vengrai turi ir antrinę oro bendrovę „Wizz Air Ukraina“.

Kovo 14 dieną Valstybinė Ukrainos aviacijos tarnyba oro bendrovei „Wizz Air“ suteikė leidimą skraidyti 8 maršrutais, iš kurių vienas – Kijevas-Vilnius.

Taip pat vengrai iš Kijevo galės skraidyti į Dubajų, Maskvą, Sankt Peterburgą, Bukareštą ir Sofiją, iš Donecko ir Charkovo – į Kutaisį Gruzijoje.

Šiemet sausį „Wizz Air Ukraina“ pareiškė norintys skraidyti 18 krypčių, kuriomis iki tols skraidino bankrutuojanti ukrainiečių oro bendrovė „Aerosvit“, taip pat užsimojo padidinti savo orlaivių parką – nuo dviejų iki keturių.

„Wizz Air“ skraidina 30 šalių. Pernai oro bendrovė pervežė 12 mln. keleivių. Šiemet planuoja pervežti 13,5 mln. Keleivių. Ši aviacijos įmonės orlaivių parke - „Airbus A320” lėktuvai.

Su „Wizz Air“ iš Vilniaus tiesiogiai galima pasiekti ir Norvegijos sostinę Oslą bei Bergeno, Stavangerio, Trondheimo, Olesiundo miestus.

Taip pat su vengrų oro bendrove iš Vilniaus tiesiogiai dar galima nukakti į Barseloną, Donkasterį, Dortmundą, Eindhoveną, Londoną, Milaną, Paryžių, Romą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.