„Wizz Air“ atsakas „Ryanair“ - planai plėsti savo veiklą Lietuvoje

Dvejų metų veiklos Vilniuje

„Wizz Air“ maršrutų tinklas iš Vilniaus siekia 14 maršrutų, visi skrydžiai yra vykdomi „Airbus A320“ orlaiviais, kuriuose yra 180 vietų.<br>V. Ščiavinskas
„Wizz Air“ maršrutų tinklas iš Vilniaus siekia 14 maršrutų, visi skrydžiai yra vykdomi „Airbus A320“ orlaiviais, kuriuose yra 180 vietų.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 24, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:34 PM

Šiuo metu Vilniaus bazėje yra 2 orlaiviai, 22 vietiniai lakūnai ir 40 vietinių įgulos narių, aptarnaujančių keleivius 14 skrydžių maršrutų į 8 šalis: Jungtinę Karalystę, Prancūziją, Italiją, Ispaniją, Vokietiją, Daniją, Norvegiją ir Ukrainą.

Pasak „Wizz Air“ komunikacijos vadovo Danielio de Carvalho, be šių tiesioginių darbo vietų, „Wizz Air“ keleivių srautai sukuria šimtus darbo vietų turizmo bei paslaugų srityje Vilniuje ir jo apylinkėse.

Per dvejus darbo metus Lietuvos sostinėje, kaip vietos bazėje, „Wizz Air“ aptarnavo daugiau nei 800 tūkst. keleivių, o Lietuvos specialistų įdarbinimas tapo paskata vietos darbo rinkai.

„Wizz Air“ neseniai paskelbė apie skrydžius į Norvegijos miestus Alesundą ir Trondheimą.

Skrydžiai bus pradėti vykdyti birželio pradžioje. Be to, liepos pradžioje, gavus aviacijos priežiūros institucijų patvirtinimą, bus pradėti skrydžiai tarp Vilniaus ir Kijevo. „Wizz Air“ maršrutų tinklas iš Vilniaus siekia 14 maršrutų, visi skrydžiai yra vykdomi „Airbus A320“ orlaiviais, kuriuose yra 180 vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.