Konsultacijose Vilniuje - „Gazprom“ valdybos vicepirmininkas V. Golubevas (dar papildyta)

Vilniuje ketvirtadienį po pietų

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 25, 2013, 7:17 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:44 PM

BNS žiniomis, susitikimas Energetikos ministerijoje prasidėjo po pietų, jame dalyvauja „Gazprom“ valdybos vicepirmininkas Valerijus Golubevas. BNS šaltinių teigimu, jis taip pat dalyvavo ir ketvirtadienį vykusiame bendrovės “Lietuvos dujos“ akcininkų susirinkime, kuri buvo išrinktas bendrovės valdybos pirmininku.

Energetikos ministerijos teigimu, tai pirmas parengiamasis susitikimas po premjero Algirdo Butkevičiaus sudarytos derybų su „Gazprom“ grupės dėl dujų tiekimo Lietuvai sąlygų, jame aptariami tik derybų organizaciniai klausimai.

Kad Lietuvos Vyriausybės ir Rusijos dujų koncerno “Gazprom” ekspertai pradėjo konsultacijas dėl būsimų derybų, patvirtino energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius. 

„Vyko ne mano susitikimas, o ekspertų lygio konsultacijos dėl būsimų derybų. Mes norėjome išsiaiškinti su „Gazprom“ atstovais, kaip vyks mūsų pokalbis dėl įvairių klausimų, kurie yra aktualūs ir mums, ir „Gazprom“ pusei. Buvo konsultacijos dėl organizacinių klausimų daugiau“, - ketvirtadienį interviu Žinių radijui sakė J. Neverovičius. Paklaustas, ar konsultacijose dalyvavo „Gazprom“ valdybos vicepirmininkas Valerijus Golubevas, kuris dalyvavo ir ketvirtadienį vykusiame bendrovės “Lietuvos dujos“ akcininkų susirinkime ir buvo išrinktas bendrovės valdybos pirmininku, J. Neverovičius sakė negalintis patvirtinti tokios informacijos. „Nežinau, nepažįstu ir, tiesą pasakius, net nežiūrėjau į sąrašą“, - kalbėto ministras. Energetikos ministerijos teigimu, tai yra pirmas parengiamasis susitikimas po premjero Algirdo Butkevičiaus sudarytos derybų su „Gazprom“ grupės dėl dujų tiekimo Lietuvai sąlygų, jame aptariami tik būsimų derybų organizaciniai klausimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.