J. Garbaravičiaus akiratyje - Rusijos naftos kompanija

Rusijos energetikos milžino

J. Garbaravičius, nutaręs tęsti karjerą Europos finansų centre Londono Sityje, planuoja investuoti į naftos gavybą Rusijoje.<br>A. Barzdžius
J. Garbaravičius, nutaręs tęsti karjerą Europos finansų centre Londono Sityje, planuoja investuoti į naftos gavybą Rusijoje.<br>A. Barzdžius
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-05-08 14:01, atnaujinta 2018-03-07 01:53

„Man, tiesą sakant, „Inter RAO Lietuvoje“ jau nelabai yra ko veikti. Todėl dabar su partneriais norime pamėginti verstis platesniuose vandenyse. Turiu keletą projektų, kuriuos galbūt pavyks įgyvendinti per ilgesnį laiką.

Turiu galvoje taip pat planus įsigyti vieną palyginti nedidelę Rusijos naftos kompaniją“, - interviu „Verslo žinioms“ sakė J. Garbaravičius.

Pasak jo, su kompanija „CEE Resources & Investment“ bus bandoma ieškoti finansavimo šaltinių ir investuoti išteklių žvalgybą ir gavybą.

„Panašiai. Vienas tikslų - rasti pigesnių finansinių išteklių, taip pat galbūt rizikos kapitalo, kuris būtų pigesnis, nei siūlo, tarkime, Rusijos bankai. Nes Rusijos bankų sektorius yra brangus, savotiškai veikiantis.

Jie nelabai nori investuoti į išteklių žvalgymą, tyrimą. Toje šalyje yra tam tikrų teritorijų, licencinių plotų, kuriems reikia investicijų.

Yra rizikos, bet galima tikėtis ir atitinkamų pelnų. Žinoma, tokių sandorių neatliksi vienas, turi turėti partnerių, bankų“, - tikino J. Garbaravičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.