„Wizz Air“ skraidys į Rusiją

Panašu, kad vengrų žemų sąnaudų bendrovė „Wizz Air“ užsimojo sujungti oro keliu Europą ir Rusiją. Ji planuoja šių metų spalį iš Kijevo skraidinti keleivius į Maskvą ir Sankt Peterburgą. Kijevą su šiuo oro vežėju nuo liepos bus galima pasiekti per Vilnių, taip pat vengrai į Ukrainos sostinę skraidina iš Bukarešto ar Sofijos.

„Wizz Air Ukraine“ gavo leidimą vykdyti dalį tų reisų, kuriais anksčiau skraidė bankrotą paskelbusi ukrainiečių „Aerosvit“.<br>V. Balkūnas
„Wizz Air Ukraine“ gavo leidimą vykdyti dalį tų reisų, kuriais anksčiau skraidė bankrotą paskelbusi ukrainiečių „Aerosvit“.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-26 12:46, atnaujinta 2018-03-06 06:28

Kaip praneša Rusijos spauda, kol kas dėl skrydžių į Rusiją deramasi su šios valstybės aviacijos priežiūros tarnybomis, tačiau viliamasi, kad vengrai Rusijoje startuos 2013-ųjų rudenį.

„Wizz Air“ antrinė įmonė „Wizz Air Ukraine“, kuri skraidina ir iš Vilniaus į Kijevą, iš Ukrainos sostinės į Maskvą ir Sankt Peterburgą skraidytų orlaiviais A320. Iš Kijevo Žulianų oro uosto šis vežėjas skristų į Maskvos Vnukovo oro uostą.

„Wizz Air Ukraine“ gavo leidimą vykdyti dalį tų reisų, kuriais anksčiau skraidė bankrotą paskelbusi ukrainiečių „Aerosvit“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.