Laikinoji energetikos komisija gali pateikti kelias išvadas

Trys Seimo laikinojoje energetikos

Trys Seimo laikinojoje energetikos komisijoje dirbantys konservatoriai žada nepasirašyti komisijos išvadų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Trys Seimo laikinojoje energetikos komisijoje dirbantys konservatoriai žada nepasirašyti komisijos išvadų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 31, 2013, 1:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:54 PM

Apie tai ketvirtadienį žurnalistams pranešė šios komisijos narys konservatorius Jurgis Razma, Seime surengęs trumpą brifingą dėl komisijos veiklos.

Parlamentaras BNS vėliau patikslino, kad tokios opozicijos išvados gali ir nebūti rengiamos, „jeigu komisija ateis į protą“.

„Dabar ryškėja situacija, kad komisijos išvados gali būti politizuotos. Tokiu atveju esame pasirengę rengti alternatyvias išvadas“, - teigė J.Razma.

Komisijoje taip pat dirba liberalsąjūdietis Eugenijus Gentvilas, tačiau J.Razma sakė, kad su juo bendrų alternatyvių išvadų arba atskirosios nuomonės rengimas dar nederintas.

E.Gentvilas BNS teigė dar nežinantis, kokiu būdu išreikš savo poziciją, gal parengs dar vieną atskirąją, trečią nuomonę.

„Dėlioju savo nuomonę. Kai kuriais klausimais mano nuomonė yra kitokia ir negu daugumos, ir negu konservatorių“, - BNS tvirtino E.Gentvilas.

Birželio 11 dieną sudaryta laikinoji komisija aiškinasi buvusios Vyriausybės darbus energetikoje. Darbą ji turi baigti iki lapkričio 15 dienos. Komisija aiškinasi buvusios Vyriausybės darbus energetikoje.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.