Į užsienį - su nauju pavadinimu

Didžiausias lietuviško kapitalo nepriklausomas elektros energijos tiekėjas „Energijos tiekimas“ užsienio rinkose veiks nauju pavadinimu – „Geton Energy“. Pakeitus Latvijoje ir Estijoje veikiančių antrinių bendrovių pavadinimus, Lietuvoje įmonė ir toliau vadinsis „Energijos tiekimas“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA

Apr 2, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:57 PM

„Energijos tiekimo“ generalinis direktorius Algirdas Juozaponis sako, kad naujasis už Lietuvos ribų labiau suprantamas, atpažįstamas ir įsimenamas pavadinimas žymi naują veiklos etapą.

„Praėjusiais metais kaimyninėse rinkose veikėme gana pasyviai, tačiau šiemet sustiprinome savo įmonės Latvijoje komandą, paruošėme produktus klientams ir pradedame aktyvius pardavimus. Konkurencinių pranašumų Latvijos rinkoje sieksime būdami lankstesni, dinamiškesni už kitus ir orientuodamiesi į individualius klientų poreikius“, – sako bendrovės vadovas.

„Geton Energy“ klientai Latvijoje, kaip ir „Energijos tiekimo“ klientai Lietuvoje, galės rinktis fiksuotą arba su kaina „Nord Pool Spot“ elektros biržoje susietą kainodarą.

A. Juozaponio teigimu, Latvijos parlamentui iki 2015 metų pradžios atidėjus galutinį elektros energijos rinkos liberalizavimą, bendrovės strategija šioje rinkoje nesikeičia. Kol kas Latvijoje bus orientuojamasi tik į komercinius vartotojus. Bendrovės vadovas įsitikinęs, kad „Energijos tiekimo“ įmonių grupės pasiūlymai bus patrauklūs ir klientams, kurie vykdo veiklą keliose Baltijos šalyse.

Lietuvoje „Energijos tiekimas“ veikia nuo elektros energijos rinkos liberalizavimo pradžios ir šiuo metu turi daugiausiai, beveik 6 tūkst., klientų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.