„Klaipėdos nafta“ pirmą sykį priėmė baltarusių benziną

Bendrovė „Klaipėdos nafta“ pirmą

Baltarusiškas benzinas per „Klaipėdos naftos" terminalą pradėtas krauti praėjusios savaitės pabaigoje.<br>E.Petkutės nuotr.
Baltarusiškas benzinas per „Klaipėdos naftos" terminalą pradėtas krauti praėjusios savaitės pabaigoje.<br>E.Petkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 18, 2015, 11:46 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 8:52 PM

Baltarusiškas benzinas per „Klaipėdos naftos" terminalą pradėtas krauti praėjusios savaitės pabaigoje. Iš viso ketinama priimti apie 37 tūkst. tonų šių degalų.

„Kaip jau ne kartą minėjome, mažesnės apimties sutartys su šalies kaimynais padeda diversifikuoti užsakymų portfelį. Tai leidžia tikėtis geresnių finansinių rezultatų ir greičiau pajusti bei reaguoti į rinkoje vykstančius pokyčius. Bendrovės vadovybės tikslas – bendradarbiavimas su baltarusių partnere ilgalaikio kontrakto pavidalu“, – pranešime spaudai cituojamas „Klaipėdos naftos“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Pasak M.Bartuškos, šių metų pradžioje pradėtas sėkmingas bendradarbiavimas su Baltarusijos naftos perdirbimo bendrove „BNK“ leidžia tikėtis dar didesnių krovos apimčių.

Iki šiol didžiąją dalį per bendrovės terminalą gabentų baltarusių naftos produktų krovinių sudarė mazutas, o sausį priimtas ir dar vienas baltarusių naftos produktas – dyzelinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.