Vokietijos finansų ministras: daugiau nuolaidų Graikija nesulauks

Vokietijos finansų ministras Wolfgangas Schaeuble mano, kad daugiau nuolaidų Graikija nebesulauks ir visas pastangas turėtų sutelkti reformų įgyvendinimui, informuoja AP.

„Pagalbos programa jau ir taip yra labai nuolaidi. Nemanau, kad galima tikėtis tolesnių nuolaidų“, - interviu dienraščiui „Die Welt“ sakė W. Schaeuble.<br>Reuters.
„Pagalbos programa jau ir taip yra labai nuolaidi. Nemanau, kad galima tikėtis tolesnių nuolaidų“, - interviu dienraščiui „Die Welt“ sakė W. Schaeuble.<br>Reuters.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 30, 2012, 1:36 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:57 PM

Graikijos valdžios atstovai prašė suteikti daugiau laiko reformų įgyvendinimui, tačiau kreditorių kantrybė senka. Jeigu rugsėjį turinti pasirodyti inspektorių ataskaita bus neigiama, Graikija gali išvis nebesulaukti paskolų ir bankrutuoti.

„Pagalbos programa jau ir taip yra labai nuolaidi. Nemanau, kad galima tikėtis tolesnių nuolaidų“, - interviu dienraščiui „Die Welt“ sakė W. Schaeuble.

Jis pridūrė, kad „problema kilo ne dėl gelbėjimo programos trūkumų, bet todėl, kad Graikija ją įgyvendino nepakankamai veiksmingai. Graikija privalo sumažinti deficitą, o spekuliuoti apie tolesnes lėšas dabar nėra naudinga“, - teigė Vokietijos finansų ministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.