Eurą įsives po krizės

Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis teigia, kad jo šalis prie euro zonos prisijungs, kai krizės prislėgtas bendros valiutos blokas išspręs savo problemas, informuoja AFP.

„Vargu ar galite mus kaltinti, kad nenorime prisijungti, kai euro zona skendi gilioje krizėje“, - dėstė Lenkijos užsienio reikalų ministras.<br>V. Balkūnas.
„Vargu ar galite mus kaltinti, kad nenorime prisijungti, kai euro zona skendi gilioje krizėje“, - dėstė Lenkijos užsienio reikalų ministras.<br>V. Balkūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 3, 2012, 2:22 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:58 PM

„Mes esame pasirengę prisijungti, kai jūs išspręsite savo problemas ir kai mes savo žmonėms galėsime pasakyti, kad dabar prisijungti yra saugu“, - Vokietijos leidiniui „Frankfurter Allgemeine Zeitung“ sakė ministras.

„Vargu ar galite mus kaltinti, kad nenorime prisijungti, kai euro zona skendi gilioje krizėje“, - pridūrė jis.

Lenkijos, kuri prie ES prisijungė 2004-aisiais, valdžios atstovai anksčiau sakė, kad Mastrichto kriterijų šalis pasieks iki 2015-ųjų, tačiau dėl euro zonos krizės atsisakė įvardyti datą, kada šalis atsisakys zloto.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.