H. Van Rompuy: ES turi tęsti struktūrinių reformų programą

Europos Sąjunga turi tęsti skubių struktūrinių reformų programą, nors jau ir pasiekta nemaža pažanga įveikiant ekonominius sunkumus. Tai pareiškė Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Hermanas Van Rompuy pirmadienį.

Daugiau nuotraukų (1)

ITAR-TASS-ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 24, 2012, 1:55 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:04 PM

„Aš pastebėjau tendenciją, kad nyksta skubumo sąvoka tiek trumpalaikėje, tiek ir ilgalaikėje politikoje, - pastebėjo jis. - To neturi būti“. „Kol 25 mln. žmonių ieško darbo ir kol nepasiektas visiškas euro stabilumas, mes negalime atsipalaiduoti“, - prie tokios išvados priėjo Europos Vadovų Tarybos pirmininkas.

Spalio 18-19 d. numatytas ES viršūnių susitikimas iš dalies bus skirtas antikriziniam ES bankų sąjungos projektui, kurio tikslas - sukurti bendrą ES bankų ir finansinių organizacijų priežiūros sistemą. Tikimasi, kad šį projektą ES 27 šalių valstybių ir vyriausybių vadovai aptars ir galutinai parengs per viršūnių susitikimą spalį, o patvirtins - per gruodį numatytą susitikimą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.