A. Kubilius galvoja, kad Lietuva technologijų rinkoje žaidžia ne blogiau nei mūsų krepšininkai

Aukštųjų technologijų srityje Lietuva pajėgi dalyvauti globalioje konkurencijoje, teigia Premjeras Andrius Kubilius.

Aukštųjų technologijų srityje Lietuva pajėgi dalyvauti globalioje konkurencijoje, teigia Premjeras Andrius Kubilius.<br>M. Patašius
Aukštųjų technologijų srityje Lietuva pajėgi dalyvauti globalioje konkurencijoje, teigia Premjeras Andrius Kubilius.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 15, 2012, 4:09 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:09 AM

Atidarydamas tarptautinę inovatyvių technologijų ir verslumo konferenciją „Silicio slėnis atvyksta į Baltiją“ („Silicon Valley Comes to the Baltics“), kurią pavadino „jaunos energijos ir jaunos ambicijos švente“, Ministras Pirmininkas kalbėjo, kad Lietuvos inovatyvių technologijų kūrėjai sieks sėkmės panašiai kaip krepšininkai.

„Mūsų krepšinis sėkmingas todėl, kad siuntėme savo geriausius krepšininkus - Šarūną Marčiulionį, Arvydą Sabonį, dabar - Joną Valančiūną - žaisti aukščiausiu lygiu - į NBA. Lygiai taip į aukščiausią globalios ekonomikos lygą Lietuva siunčia tūkstančius naujų inovatyvių technologijų rinkos žaidėjų - jie visi yra išalkę sėkmės, labai ambicingi, todėl pajėgūs žaisti ir nugalėti aukščiausiu lygiu“, - ketvirtadienį sakė jis.

Tarptautinė konferencija „Silicio slėnis atvyksta į Baltiją“ vyksta „Litexpo“ komplekse. Joje kalbės 15 kviestų svečių (12 - iš Silicio slėnio), dalyvauja tūkstantis jaunuolių iš šešių šalių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Ukrainos ir Baltarusijos.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.