Už kone pusę milijono litų jurbarkiškė dėkinga prietarui

Pagaliau paaiškėjo, kas Lietuvoje laimėjo „Vikingų loto“ didįjį prizą. Tai – buvusi virėja, dabar jau pensininkė iš Jurbarko. 2 milijonus 100 tūkstančių litų lietuvė pasidalijo su suomiu, norvegu ir dviem danais. Kiekvienas gavo po 420 tūkstančių litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 1:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:20 PM

„Visą savaitę prieš tai niežėjo kairę ranką. Sakoma, kad tada gausi pinigų. Žaidžiau „Teleloto“, bet nieko nelaimėjau. Tada nusipirkau „Vikingų loto“ bilietą. Jis ir atnešė sėkmę“, – šypsojosi laimėtoja.

Jurbarkiškė anksčiau ne kartą bandė sėkmę šioje loterijoje su kompiuterio parinktais skaičiais. Tačiau laimingo bilieto derinius sugalvojo pati.

„Šįkart nusprendžiau pati pasirinkti skaičius. Net nežinau, kodėl. Ir kodėl – būtent tokius. Pirmąjį derinį užpildžiau skaičiais, kurių nė vienas nebuvo didesnis kaip 30. Jis ir buvo laimingas“, – sakė ji. Apie tai, kad atspėjo 6 pagrindinius skaičius, moteris sužinojo trečiadienio vakarą žiūrėdama „Vikingų loto“.

„Iš pradžių negalėjau tuo patikėti. Tą naktį sunku buvo užmigti. Kad tikrai laimėjau tokį didelį prizą, įsitikinau tik paskambinusi į loteriją“, – prisiminė jurbarkiškė.

Už laimėtus pinigus moteris ketina remontuoti namus, dalį padovanos Vokietijoje gyvenančioms dukroms ir ten studijuojančiai anūkei, ir artimiausiu metu nuvyks jų aplankyti. Likusius pinigus taupys ateičiai.

Į pensiją išėjusi moteris su širdies draugu gyvena nuosavame name. Vasarą savo malonumui prižiūri nedidelį ūkį – augina daržoves, uogas, vištas, žiemą įninka į mezgimą. „Labai myliu gyvūnus, augalus. Negalėčiau gyventi mieste“, – sakė ji.

Prieš du mėnesius įvestas antrasis skaičių derinys ant „Vikingų loto“ bilieto pasiteisino: jurbarkiškės laimėjimas – jau antras didelis prizas, per tą laiką laimėtas Lietuvoje. Prieš mėnesį autobuso vairuotojas iš Kauno atspėjo 5 pagrindinius ir 1 papildomą skaičių ir laimėjo milijoną litų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.