Emigrantas ir medkirtys loterijoje laimėjo įspūdingą sumą

Prieš tris savaites du žaidėjai iš Lietuvos laimėjo tik mūsų šalies žaidėjams skirtą „Vikingų loto“ auksinį prizą – 275,3 tūkst. eurų. Savo dalį jau atsiėmė medkirtys iš Zarasų, o trečiadienio popietę į loteriją kreipėsi ir antrasis prizo laimėtojas iš Klaipėdos.

Jei būtų atspėjęs visus šešis skaičius, zarasiškis būtų susižėręs tos savaitės Aukso puodą, kuris siekė beveik 3 mln. eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Jei būtų atspėjęs visus šešis skaičius, zarasiškis būtų susižėręs tos savaitės Aukso puodą, kuris siekė beveik 3 mln. eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2015, 10:53 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 10:58 PM

Norvegijoje dirbantis klaipėdietis apie laimėjimą sužinojo bilietą patikrinęs laikraštyje. „Iš pradžių pamaniau, kad laimėjau 500 eurų, bet, pasirodo, tą trečiadienį iškritęs auksinis skaičius man atnešė keliasdešimt kartų didesnę sumą“, – džiūgavo žaidėjas.

Tai pirmasis toks didelis klaipėdiečio laimėtas prizas. Iki šiol didžiausia suma, kurią jam yra pavykę laimėti loterijoje, buvo vos 20 eurų. Šį kartą vyras susižėrė 137,6 tūkst. eurų atspėjęs penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių. Į Lietuvą atostogų grįžęs pusamžis vyriškis paskaičiavo, kad, norėdamas tokią sumą uždirbti Norvegijoje, turėtų vargti iki pensijos.

„Vikingų loto“ klaipėdietis žaidžia jau apie metus ir dažniausiai pats renkasi skaičius. „Ypatingos sistemos neturiu, dažniausiai pasirenku pirmus į galvą šovusius skaičius, kartais peržiūriu skaičių kritimo statistiką“, – apie savo žaidimo būdus pasakojo laimėtojas.

Apie laimėjimą klaipėdietis kol kas niekam nesigyrė: „Žinau tik pats vienas. Kai pinigai jau bus sąskaitoje, pasakysiu draugei ir broliui“. Kur išleis laimėtus pinigus, vyras jau beveik apsisprendė. Šiuo metu jis turi nuosavą butą, bet svajoja apie erdvesnius namus. Žaidėjas planuoja parduoti butą ir pridėjęs laimėtą sumą pajūryje pirkti kotedžą. 

Medkirtys iš Zarasų kiekvieną savaitę jis pirko po kelis „Vikingų loto“ bilietus ir sulaukė sėkmės – susižėrė net 137,6 tūkst. eurų.

Nuo pat žaidimo pradžios kiekvieną savaitę „Vikingų loto“ aistringai žaidęs zarasiškis sėkmės sulaukė su internetu pirktu bilietu. Zarasų miškuose dirbantis medkirtys šįkart skaičius rinkosi pats, tačiau tai nebuvo pamėgti ar ypatingą reikšmę turintys skaičiai. Žaidėjas pasakojo, kad yra laimėjęs ir su kompiuterio parinktais deriniais, tačiau tai buvo kur kas mažesnė suma – 300 litų.

Žinią apie 137 tūkst. eurų laimėjimą medkirtys išgirdo sulaukęs skambučio iš loterijos gamtos apsuptyje – ten, kur kiekvieną dieną ir dirba. Sužinojęs apie didžiulį laimėjimą, kuklus vyras reagavo ramiai ir toliau dirbo savo darbą, nors dar ilgai negalėjo patikėti šia žinia.

Paklaustas apie svajones, kurias galės išpildyti su solidžia pinigų suma, vyras atsakė konkrečiai: niekada nesvajojo apie tolimas keliones ar naują būstą, tačiau visada norėjo „Audi“ markės automobilio vietoje dabar vairuojamos senutėlės mašinos. Kur išleis likusius pinigus, medkirtys dar nesuplanavo, tačiau patikina, kad darbo nemes ir nepuls išlaidauti.

Jei būtų atspėjęs visus šešis skaičius, zarasiškis būtų susižėręs tos savaitės Aukso puodą, kuris siekė beveik 3 mln. eurų, bet dėl to apmaudo jis tikrai nelieja – džiaugiasi solidžia suma, kuri netrukus pasieks jo banko sąskaitą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.