Skolų pridusintiems – viltis greičiau atsistoti ant kojų

Lietuvoje nuo penkerių iki trejų

Šių metų rugpjūčio pabaigoje Lietuvoje iš viso buvo vykdoma 691 gyventojo bankroto procedūra.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Šių metų rugpjūčio pabaigoje Lietuvoje iš viso buvo vykdoma 691 gyventojo bankroto procedūra.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 3, 2015, 9:51 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 6:33 PM

Pasak advokatų profesinės bendrijos „Judickienė ir partneriai JUREX“ partnerio Mariaus Tamošiūno, trumpesnės bankroto procedūros sudarytų sąlygas greičiau atkurti gyventojo mokumą ir sugrįžti į aktyvų ekonominį gyvenimą, o tai turėtų teigiamos įtakos socialinei aplinkai ir skatinant verslumą, ketvirtadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

„Jeigu bus priimtos šios pataisos, didelė tikimybė, kad lietuviai, šiuo metu vis dar besirenkantys bankrutuoti Latvijoje, nuspręs kreiptis dėl bankroto procedūros Lietuvoje“, – dienraščiui sakė M.Tamošiūnas.

Įmonių bankroto valdymo departamento duomenimis, šių metų rugpjūčio pabaigoje Lietuvoje iš viso buvo vykdoma 691 gyventojo bankroto procedūra. Kol kas baigtos tik devynios gyventojų bankroto bylos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.