Laiminga pabaiga: maratono nugalėtojai atgaus visus pinigus

Bendrovė „Teo“ suskubo taisyti savo reputaciją. Po to, kai lrytas.lt pranešė apie tai, kad pusmaratonio nugalėtojai gaus tris kartus mažiau nei įrašyta simboliniuose čekiuose, „Teo“ nusprendė pasielgti garbingai.  

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 5:05 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 5:10 PM

Bendrovės atstovai aiškino, kad ant įteiktų simbolinių čekių įsivėlė spausdinimo klaida.  

„Teo“ vis dar aiškina, kad dėl spaudos klaidos ant simbolinių čekių buvo atspausdintos ne pusmaratonio, o maratono distancijų nugalėtojams skirtos sumos. Bet pažadėjo pakelti bėgikų nuotaiką – sumokėti tikrus prizus. Taigi bėgikai, tarp jų ir Neringa Aidietytė, gaus tiek, kiek buvo įrašyta ant čekių.

„Nors visoje komunikacijoje skelbėme, kad maratono ir pusmaratonio nugalėtojų prizai skiriasi, tačiau nenuostabu, kad pusmaratonio nugalėtojai šiek tiek sutriko.

Apdovanojimus teikusi IT bendrovė „Teo“ pasiūlė vaizdą paversti kūnu ir „Teo pusmaratonio“ nugalėtojams sumokės tas sumas, kurios buvo nurodytos ant čekių. Dėkojame „Teo“ ir su dviguba pergale sveikiname „Teo pusmaratonio“ nugalėtojus! – antradienio vakarą tokią žinią išplatino maratono organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.