VMI atidėjo gyventojų elektroninių sąskaitų deklaravimą

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad trečiadienį VMI viršininkas pasirašė įsakymą, kuriuo gyventojams iki 2016 m. gruodžio 31 d. atidedamas užsienio kredito įstaigose esančių sąskaitų bei elektroninių sąskaitų deklaravimo terminas. Įsakymas netrukus bus paskelbtas Teisės aktų registre bei VMI interneto svetainėje www.vmi.lt.

VMI keičia užsienio kredito įstaigose esančių sąskaitų bei elektroninių sąskaitų deklaravimo taisykles.<br>D.Umbraso nuotr.
VMI keičia užsienio kredito įstaigose esančių sąskaitų bei elektroninių sąskaitų deklaravimo taisykles.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2016, 4:51 PM, atnaujinta May 31, 2017, 7:38 PM

VMI taip pat buria ekspertų komandą, kuri, įsiklausydama į visuomenės nuomonę bei patarimus, koreguos taisykles, reglamentuojančias elektroninių sąskaitų pateikimo Mokesčių inspekcijai tvarką. Ši informacija bus parengta ir paskelbta viešai suderinus ją su visuomene ir kitomis institucijomis.

Mokesčių administratorius pažymi, kad visada siekia laiku ir tinkamai informuoti mokesčių mokėtojus apie jų mokestines prievoles, padeda jas įgyvendinti mažiausiomis sąnaudomis, o kontrolės mechanizmus naudoja tik rizikingiausiems mokesčių mokėtojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.