Kone milijoną laimėjusi moteris pinigus žada leisti atsakingai

Birželio 26 diena buvo ypatinga „Teleloto“ istorijoje – laimėtas didžiausias Aukso puodas per visus 20 žaidimo metų. Praėjus trims savaitėms į loterijos būstinę atvyko šio rekordinio prizo – beveik milijono eurų – laimėtoja.

Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2016, 2:01 PM, atnaujinta May 18, 2017, 1:12 PM

Atsiimti didžiųjų pinigų senjorą iš Šiaulių atlydėjo jos sūnus. Moteris apie laimėjimą sužinojo jau anksčiau, tačiau tuo metu rūpinosi savo sveikata. Kantriai išlaukusi ir kurį laiką niekam nieko nesakiusi, vėliau prasitarė savo sūnui, kuris po kelių dienų savo mamą ir atvežė į Vilnių.

„Jau nuo pat „Teleloto“ gyvavimo pradžios nusiperku vieną kitą bilietą. Šįsyk įsigyti neplanavau, bet bilietą pasiūlė, tad nieko nesitikėdama paėmiau“, – pasakojo šiaulietė, bilietą pirkusi Joninių vakarą. Moteris tikino, kad jos tikrai nelankė jokia nuojauta ar pranašingi sapnai, tačiau ji visada nuoširdžiai džiaugiasi už kitus laimėtojus.

Laimėtoja ir jos sūnus išliko paslaptingi ir tikslių planų, kur išleis laimėtą sumą, neišdavė. Tik patikino, kad niekur neskubės ir pinigai bus leidžiami atsakingai bei tikslingai. Pasiteiravus, ar nenorėtų išvykti į kelionę, moteris atsakė, kad sveikatos tikslais tikrai išvyks. „Į sanatoriją važiuosiu, o šiaip gyvenime esu daug aplankiusi, apkeliavusi“, – mintimis dalijosi kone milijono eurų laimėtoja.

Paskutinį kartą rekordinis Aukso puodas su daugiau nei trimis milijonais litų buvo laimėtas 2000-ųjų metų sutikimo išvakarėse. Tūkstantmečio Aukso puodas tąsyk atiteko jaunai šeimai iš Vilniaus, šventiniam žaidimui turėjusiai net septyniolika bilietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.