Už komunalines paslaugas ir toliau siūlys atsiskaityti vienu mokėjimu

Už dujas, elektrą ir kitas paslaugas Manogile.lt ir toliau siūlys atsiskaityti vienu mokėjimu

Savitarnos svetainėje www.manogile.lt klientai ir toliau už dujas, elektrą bei kitas paslaugas galės atsiskaityti vienu mokėjimu.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Savitarnos svetainėje www.manogile.lt klientai ir toliau už dujas, elektrą bei kitas paslaugas galės atsiskaityti vienu mokėjimu.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2017, 9:04 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:04 AM

Elektrą ir dujas vartojančių klientų aptarnavimo paslaugų centrą „Gilė“ valdanti „Lietuvos energijos“ įmonių grupės bendrovė Verslo aptarnavimo centras (VAC) klientams, mokantiems per bankų elektroninę bankininkystę primena, kad pildant mokėjimo duomenis naujojoje mokėjimo formoje pirmą kartą svarbu mokėjimą tęsti nuo paskutiniojo apmokėto rodmens, kurį klientai visuomet gali pasitikrinti savitarnos svetainėje www.manogile.lt.

„Savitarnos svetainėje www.manogile.lt klientai ir toliau už dujas, elektrą bei kitas paslaugas galės atsiskaityti vienu mokėjimu. Be to, čia klientai ras ir tikslų tarifą bei naujausią informaciją apie įsiskolinimus – tai patogiausias būdas valdyti savo atsiskaitymus už dujas ir elektrą,“ – teigia VAC generalinė direktorė  Eglė Šimė.

Elektroninius atsiskaitymo už paslaugas būdus renkasi vis daugiau gyventojų – šiuo metu jau beveik pusė „Gilės“ klientų už paslaugas atsiskaito internetu, dalis jų yra pasirinkę „Mano Gilę“. Verslo aptarnavimo centras į elektroninę erdvę yra perkėlęs ir kitas paslaugas – savitarnos portale klientai gali patogiai deklaruoti skaitiklio rodmenis, matyti mokėjimų istoriją bei tikslius elektros ir gamtinių dujų tarifus, pasirinkti mokėjimo planus, teikti prašymus ar siųsti dokumentus – tai tarsi klientų aptarnavimo centras kompiuteryje.

Vartotojams, už elektrą ir dujas atsiskaitantiems grynaisiais pinigais įmokų surinkimo vietose, niekas nesikeičia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.