Bitkoino kaina smuko žemiau 7,5 tūkst. dolerių ribos

Pasak naujienų agentūros „Bloomberg“ duomenų, didžiausia kriptovaliuta pasaulyje bitkoinas ketvirtadienį prarado dar daugiau kaip 5 proc. savo vertės bei krito žemiau 7,5 tūkst. dolerių ribos. Ketvirtadienio kritimas reiškia, kad bitkoinas 2018-aisiais jau spėjo prarasti net 48 proc. savo vertės.

 Vieno bitkoino vertė Londone ketvirtadienį krito 5,6 proc., iki 7 tūkst. 463 dolerių. Be to, kartu su bitkoinu žemyn ritosi ir kitos didžiosios kriptovaliutos – „Ripple“ ir „Etherum“.<br> 123rf.com nuotr.
 Vieno bitkoino vertė Londone ketvirtadienį krito 5,6 proc., iki 7 tūkst. 463 dolerių. Be to, kartu su bitkoinu žemyn ritosi ir kitos didžiosios kriptovaliutos – „Ripple“ ir „Etherum“.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 4:49 PM

Vieno bitkoino vertė Londone ketvirtadienį krito 5,6 proc., iki 7 tūkst. 463 dolerių. Be to, kartu su bitkoinu žemyn ritosi ir kitos didžiosios kriptovaliutos – „Ripple“ ir „Etherum“.

Investuotojų baimes toliau kursto valstybių planai pradėti reguliuoti kriptovaliutas, be to, pastaruoju metu nuo virtualiųjų valiutų kategoriškai ėmė atsiriboti ir didieji socialiniai tinklai.

Pavyzdžiui, diskusijų platforma „Reddit“, kuri yra itin populiari kriptovaliutų bendruomenėje, atsisakė priimti atsiskaitymus bitkoinais, o „Twitter“ patvirtino savo socialiniame tinkle uždraudžiantys visas pirminių kriptovaliutų siūlymų (ICO) reklamas.

„Bitkoinas vėl patiria spaudimą, o atsigavimo galimybės šiuo metu atrodo labai vangiai“, – komentavo „TF Market“ vyriausiasis rinkos analitikas Naeemas Aslamas.

Paulius Viluckas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.