Momentinėje loterijoje 20 000 Eur laimėjusi kaunietė apie sėkmę sužinojo tik po mėnesio

Sėkmė kantri – tą dar kartą patvirtina kaunietės Vidos istorija. Pradėtą, tačiau taip ir nebaigtą trinti momentinės loterijos „Super €“ bilietą moteris per skubą pamiršo namuose, kai pati išvyko pasisvečiuoti pas sūnų į Angliją. Tad daugiau nei mėnesį ji nenutuokė, jog ant stalo paliko 20 000 Eur laimėjimą.

Pradėtą, tačiau taip ir nebaigtą trinti momentinės loterijos „Super €“ bilietą moteris per skubą pamiršo namuose, kai pati išvyko pasisvečiuoti pas sūnų į Angliją. Tad daugiau nei mėnesį ji nenutuokė, jog ant stalo paliko 20 000 Eur laimėjimą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pradėtą, tačiau taip ir nebaigtą trinti momentinės loterijos „Super €“ bilietą moteris per skubą pamiršo namuose, kai pati išvyko pasisvečiuoti pas sūnų į Angliją. Tad daugiau nei mėnesį ji nenutuokė, jog ant stalo paliko 20 000 Eur laimėjimą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-15 09:42, atnaujinta 2023-06-15 17:19

Išblaškė skambutis

Vida pasakoja, kad momentinės loterijos yra jos mėgstama pramoga ir būdas atsipalaiduoti po įtempto darbo. Bilietų ji įsigyja skirtingose prekybos vietose, o jau susidarius krūvelei – juos nutrina visus kartu.

Dėl tokio žaidimo būdo moteris nepamena, kurioje tiksliai parduotuvėje pirko loterijos „Super €“ bilietą. Tačiau puikiai prisimena, kuo baigėsi bandymas jį nutrinti.

„Tądien kaip tik ruošiausi kelionei pas sūnų į užsienį. Prisimenu, kad kraudamasi daiktus nusprendžiau padaryti pertrauką – pradėjau trinti bilietą. Bet kaip tik suskambo telefonas, užsikalbėjau. Ir prie bilieto nebegrįžau. Kitą dieną išvykau į Angliją“, – prisiminimais dalinasi Vida.

Sugrįžtuvių siurprizas

Iš viešnagės svečioje šalyje kaunietė grįžo tik po mėnesio. Tuomet ėmėsi tvarkytis namus ir vėl atrado „Super €“ bilietą.

„Pabaigiau nutrinti, gerai įsižiūrėjau – ir nepatikėjau savo akimis. Iki šiol daugiausia buvau laimėjusi 100 Eur. Apie tokią sumą net nebuvau susimąsčiusi. Žinoma, nešiau dar į terminalą patikrinti“, – pasakoja 20 000 Eur laimėtoja.

Pinigai – į tris dalis

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su laimėta penkiaženkle suma, Vida sako, kad dalins ją sūnums ir sau.

„Lietuvoje gyvenantis sūnus turi paskolą, nors šiek tiek prisidėsiu. Kitam sūnui – užsienyje – irgi pravers. O manęs laukia operacija, tai gydymui reikės pinigų“, – detalizuoja kaunietė.

Vidai 20 000 Eur atnešusios momentinės loterijos „Super €“ bilietas kainuoja 2 eurus. Įsigyti šios loterijos bilietų galima visose prekybos vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.