Neįtikėtina: pabėgėlis iš Ukrainos Belgijos loterijoje laimėjo pusę milijono eurų

Pirmadienį Belgijos nacionalinė loterija pranešė, kad vienas karo pabėgėlis iš Ukrainos laimėjo 500 000 eurų (apie 540 000 dolerių), naudodamasis braižymo kortele, praneša Reuters.

Vienas karo pabėgėlis iš Ukrainos Belgijoje laimėjo 500 000 eurų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vienas karo pabėgėlis iš Ukrainos Belgijoje laimėjo 500 000 eurų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2023, 9:19 AM

Vyras praėjusį mėnesį degalinėje už 5 eurus nusipirko įbrėžiamąją kortelę, o tai reiškia, kad jo statymas padidėjo šimtą tūkstančių kartų.

Laimėtojas, kurio tapatybė, kaip ir visų Belgijos loterijos laimėtojų, liks nežinoma, yra 18–24 metų amžiaus ir pastaruosius 12 mėnesių gyveno Briuselyje.

„Jis jaučia dvejopus jausmus (dėl laimėjimo). Dabar sunkus laikotarpis, kai jam sunku džiaugtis dėl visko, kas vyksta jo gimtojoje šalyje“, – sakė nacionalinės loterijos atstovė Joke Vermoere.

Ji pridūrė, kad laimėtojas pirmiausia nori už gautus pinigus surengti vakarėlį ir padėkoti visiems, kurie padėjo jam integruotis Belgijoje, o paskui norėtų ką nors nuveikti savo tautiečiams ir Ukrainos atstatymui. Anot atstovės, nors vyras yra laimingas Belgijoje ir susirado darbą, jis norėtų grįžti į Ukrainą, kai tik baigsis karas.

Parengta pagal Reuters.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.