Kylant kainoms, gyventojai taupo drabužiams ir pramogoms

Kylant kainoms, šalies gyventojai pirmiausia taupo drabužiams ir pramogoms, o išlaidas automobiliui karpo tik penktadalis, rodo antradienį paskelbti „Spinter tyrimai“ apklausos rezultatai. 

Daugiau nei pusė respondentų teigė, kad mažiau išleidžia drabužiams, avalynei, taip pat pramogoms ir laisvalaikiui.<br>V. Balkūnas
Daugiau nei pusė respondentų teigė, kad mažiau išleidžia drabužiams, avalynei, taip pat pramogoms ir laisvalaikiui.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 7, 2012, 10:17 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:13 PM

Paklausus, kaip taupo išaugus maisto ir paslaugų kainoms, daugiau nei pusė respondentų teigė, kad mažiau išleidžia drabužiams, avalynei (53,6 proc.), taip pat pramogoms ir laisvalaikiui (52,6 proc.). 

Daugiau nei ketvirtadalis teigė mažiau išleidžiantys alkoholiui (27,4 proc.), maistui (26,6 proc.) ir savęs, vaikų priežiūrai (kirpyklos ir pan.) (25,8 proc.). 

Mažiau automobilio priežiūrai sakė išleidžiantys 19 proc. apklaustųjų, panašiai tiek pat apkarpo išlaidas ryšio paslaugoms (18,4 proc.).

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.