„SEB Enskilda“ tapo geriausiu akcijų prekybos brokeriu

Rinkos tyrimų institutas „TNS Prospera“ investicinį banką „SEB Enskilda“ paskelbė geriausiu prekybos akcijomis brokeriu Šiaurės šalyse 2012 metais. „SEB Enskilda“ pranašumas prieš antroje vietoje likusį „Handelsbanken“ ir trečiąją vietą užėmusį „Carnegie“ komisijai nekėlė abejonių, rašoma pranešime spaudai. „SEB Enskilda“ regiono geriausiuoju išrenkamas jau septintus metus iš eilės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 4:39 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:10 PM

„Prospera“ vertinimai grindžiami rinkos dalyvių apklausomis. Šiemet vertinimo procesas truko nuo birželio iki liepos mėnesio, tyrime dalyvavo daugiau nei 60 aktyvių rinkos dalyvių iš pirmaujančių Šiaurės šalių institucijų.

Tyrimo metu buvo įvertinta specialistų kompetencija, analitiniai gebėjimai, biuro organizacija ir darbas, pasiekiamumas, pardavimai ir paslaugų kainos.

„SEB Enskilda“ yra investicinis bankas Šiaurės ir Baltijos šalyse, teikiantis paslaugas įmonių finansų bei vertybinių popierių prekybos ir akcijų tyrimų srityse.

Bendrovės biuruose Kopenhagoje, Frankfurte, Helsinkyje, Londone, Niujorke, Osle, Rygoje, Stokholme, Taline ir Vilniuje dirba apie 500 investicinės bankininkystės specialistų.

„TNS Prospera“ yra Šiaurės šalių finansų rinkų tyrimų institutas. Stokholme įsikūrusio instituto specialistai atlieka specializuotus regiono finansų rinkos bei valstybės institucijų tyrimus.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: prezidento rinkimai – intriga išlieka?