Vilniaus miesto sporto aikštelėms - 136 tūkst. litų

Vilniaus miesto sporto aikštelėms ir aikštynams gaivinti skiriama 136 tūkst. litų, iš kurių didžioji dalis - ES struktūrinių fondų parama.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 20, 2012, 6:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:17 PM

Pirmiausia ketinama išnagrinėti Vilniaus miesto sporto infrastruktūros atnaujinimo galimybes. Rengiant galimybių studiją bus įvertinti gyventojų poreikiai, lūkesčiai dėl sporto infrastruktūros plėtros, taip pat sudarytas sporto objektų atnaujinimo eiliškumas ir prioritetai. Pagal šį dokumentą pamažu bus atnaujinami visi sporto objektai Vilniaus mieste, sudarytos sąlygos visuomenei aktyviai leisti laisvalaikį sporto aikštelėse ir aikštynuose.

Pasak įsakymą skirti ES struktūrinių fondų paramą Vilniaus miesto sporto infrastruktūros atnaujinimo galimybių studijai pasirašiusio vidaus reikalų ministro Artūro Meliano, bus sutvarkytos visos miesto sporto aikštelės ir aikštynai.

„Sutvarkytos sporto aikštelės ir aikštynai - labai svarbi miesto aplinkos dalis, kuri dažnai nulemia ne tik naujų sportininkų kelią į olimpą, bet ir daugelio žmonių propaguojamą sveiką gyvenimo būdą“, - sako ministras A. Melianas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.