Prabangaus kambario duris atrakino šampane mirkytas raktas

Dunkst. Dunkst. DUNKST. Sėdint kambario viduje, buvo sunku patikėti, kad kitoje durų pusėje - tik smulkios merginos. Šešios konkursančių poros atvyko į Vilniaus kolegijos bendrabutį ir bandė atrakinti laimėto kambario duris su gautais skirtingais raktais. Kai joms tai nepavyko, kai kurios merginos pyktį liejo ant durų, o kitos tyliai pasitraukė iš eilės. Duris atrakinti pasisekė tik pačiai paskutinei porai, kurios pergalingas šūksnis nustelbė viduje laukusių sveikintojų balsus. 

Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas Abišala

Oct 15, 2012, 11:50 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:47 AM

Didžiausią komisijos balų sumą surikusios ir trečiąją kulinarinio iššūkio vietą laimėjusios studentės Miglė Razmytė ir Indrė Pusvaškytė netramdė džiaugsmo dėl netikėto laimėjimo. Ne mažiau emocijų ir net ašarų liejosi ir pralaimėjusių pusėje.

Ketvirtadienį vakare paskelbtos laimėtojos iki naujų mokslo metų galės gyventi Vilniaus kolegijai priklausiančiame bendrabutyje įrengtame „Zanussi“ kambaryje, kurio interjerą sukūrė architektė Rūta Bagdzevičiūtė. Dvigubai didesniame, nei įprasta studentams, 37 kv. m. plote yra ne tik reikalingi baldai, bet ir maisto ruošai bei drabužių priežiūrai reikalingi buitiniai prietaisai. 

Iki šiol atskirai gyvenusios konkurso nugalėtojos Indrė ir Miglė džiaugėsi, kad pagaliau galės gyventi kartu. Savo anketoje Miglė ir Indrė nurodė, kad patogi aplinka padės joms daugiau ir geriau mokytis, ir, kadangi abi studijuoja buhalterinę apskaitą, kartu pasiruošti atsiskaitymams.

Konkurso organizatoriai, išdalinę 6 raktus dalyvėms, juokavo, kad laimėtojos, tarsi nujausdamos pergalę, važiuodamos limuzinu į šampano taurę pamirkė savo raktą. Neįprasti burtai padėjo - „šampanizuotas“ raktas atrakino duris, kurios nepasidavė kitoms poroms. 

Už gyvenimą laimėtame kambaryje šeimininkės mokės įprastą mokestį (kolegijos bendrabučių kambarių kaina - apie 300 litų, kaina padalinama jame gyvenantiems studentams).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.