„Snow Arena“ vadovai tikisi, kad lankytojai norės ekstremalių Kalėdų

Šią savaitę atidarytas antrasis uždaro žiemos pramogų komplekso „Snow Arena“ sezonas. Jį Druskininkuose esanti arena pradėjo atnaujinusi „Snow parką“ ir padvigubinusi keturviečio krėslinio keltuvo krėslų skaičių. Anot parko atstovų, į atnaujinimus investuotos sumos siekia keliasdešimt tūkstančių litų, o didžiausio lankytojų srauto tikimasi iki pavasario.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 8:43 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:04 PM

Ruošiantis naujam slidinėjimo sezonui buvo iš esmės atnaujintas snieglentininkams skirtas „Snow parkas“. Dabar jis vienas didžiausių ne tik visoje Europoje, bet ir pasaulyje – bent jau taip tvirtina šio sporto entuziastai. Atsižvelgdami į snieglentininkų pageidavimus, parką atnaujino geriausi Lietuvos ir Latvijos „sniego architektai“. Figūrų išsidėstymas keisis kartą per mėnesį, tad snieglentininkai galės mėgautis vis naujais trasos iššūkiais.

„Turime ir kitų gerų naujienų savo lankytojams. Padvigubinome keturviečio krėslinio keltuvo krėslų skaičių. Anksčiau per valandą į viršų pakeldavome apie tūkstantį slidininkų ir snieglentininkų. Dabar per valandą pakelsime net 2 tūkst. Atnaujintas garsusis Ledo baras, užsakėme nemažai papildomos slidinėjimo įrangos bei aprangos“, – vardijo „Snow arenos“ generalinis direktorius Andrius Stasiukynas.

Orui atvėsus iki –3 °C bus įjungtos sniego patrankos ir pradės veikti lauko trasos.

Lietuviams atsibodo tradicinės Kalėdos

Arena pasirengusi ne tik antrajam slidinėjimo sezonui, bet ir artėjančiam kalėdiniam laikotarpiui. Pasak arenos šeimininkų, be slidžių ir snieglenčių čia laukia ir nusileidimas su sniego padanga, romantiškos fotosesijos sniege, vaikų pramogų parkas ir kt. Svečiams pageidaujant bus galima suorganizuoti pasivažinėjimą šunų kinkiniais.

„Žmonėms jau pabodo tradiciniai kalėdiniai pasisėdėjimai prie stalo. Jie domisi aktyviomis pramogomis, nori išbandyti ką nors naujo, – tvirtina arenos atstovai. – Vis daugiau sulaukiame žiemos pramogas mėgstančių šeimų, draugų kompanijų ar darbo kolektyvų.“

Per praėjusį sezoną „Snow Arenoje“ apsilankė daugiau nei 0,5 mln. žmonių iš Lietuvos, beveik visų Europos šalių. Sulaukta svečių net ir iš Arabų Emyratų bei Pietų Amerikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.