Silicio slėnio investuotojai žvalgysis verslo idėjų Vilniuje

Silicio slėnio investuotojai verslo idėjų žvalgysis Vilniuje. Į Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ pirmą kartą vyksiančią tarptautinę konferenciją „Silicon Valley Comes to the Baltics“ atvyksta net 15 investuotojų iš Silicio slėnio ir tūkstantis verslo entuziastų iš kaimyninių šalių: Estijos, Latvijos, Lenkijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Suomijos.

Jau atrinkta 30 brandžių startuolių įmonių, kurios konferencijos metu dalysis savo patirtimi ir verslo sėkmės istorijomis, o savaitgalį vyksiančiose dirbtuvėse idėjos virs realiais produktais.<br>V. Balkūnas
Jau atrinkta 30 brandžių startuolių įmonių, kurios konferencijos metu dalysis savo patirtimi ir verslo sėkmės istorijomis, o savaitgalį vyksiančiose dirbtuvėse idėjos virs realiais produktais.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2012-11-15 13:05, atnaujinta 2018-03-15 10:22

Šio renginio tęsinys bus lapkričio 17-18 dienomis prasidėsiančios dirbtuvės verslui „StartupWeekend Lithuania“ Vilniaus televizijos bokšte.

Renginius organizuoja VšĮ „Versli Lietuva“ kartu su Kauno technologijos universiteto verslumo skatinimo centru „StartupSpace“. Siekiamas pristatyti geriausias idėjas bei jau sukurtus startuolių (startup) produktus ir paslaugas verslui, taip pat šviesti jaunimą apie startuolių galimybes kurti nuosavą verslą panaudojant informacines technologijas bei plėsti veiklos geografiją pritraukiant kuo daugiau partnerių, investuotojų bei pačių startuolių iš kaimyninių šalių.

Pasak organizatorių, jau atrinkta 30 brandžių startuolių įmonių, kurios konferencijos metu dalysis savo patirtimi ir verslo sėkmės istorijomis, o savaitgalį vyksiančiose dirbtuvėse idėjos virs realiais produktais: bus kuriama auklė robotas, nešiojamojo kompiuterio baterijos apsauga nuo nusidėvėjimo bei kiti inovatyvūs sprendimai. Laimėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.