Naujame „Google“ biure - slapti kambariai

Naujojo „Google“ biuro lankytojai rinkdamiesi knygas vietinėje bibliotekoje gali būti labai nustebinti. Palenkus vieną iš lentynose sudėtų knygų, atsiveria įėjimas į paslėptą kambarį, kuriame jaukiai spragsi židinys ir laukia krūva stalo žaidimų.

Naujasis „Google“ biuras Toronte, Kanadoje.<br>Reuters
Naujasis „Google“ biuras Toronte, Kanadoje.<br>Reuters
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 6:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:09 AM

Tai – tik vienas iš būdų, kuriais ši technologijų įmonė lepina savo darbuotojus. Kai atsibosta programuoti, jie gali sportuoti, žaisti ir kurti muziką. Pateikiame sąrašą dalykų, kurie verčia aplinkinių biurų darbuotojus pavydžiai dirsčioti į „Google“ logotipu papuoštas Toronto biuro duris.

Kavinė ir restoranas. Visiems darbuotojams yra ruošiami pusryčiai ir pietūs. Dalis maisto būna pateikiama nemokamai, valgiaraštis keičiamas kasdien.

Muzikos kambariai. Atskiri nuo garso izoliuoti kambariai skirti darbuotojams, kurie nori mokytis groti gitara ar išlieti dienos stresą trankydami būgnų lėkštes. Jei nėra gabumų ar noro groti muzikiniais instrumentais, galima traukti į kambarį su didžėjams skirta technika ir ten sukti vinilines plokšteles.

Iš perdirbtų atliekų pagamintas kilimas (ir kiti ekologiški dalykėliai). Kilimai, sienų apdaila, šviestuvai naujajame „Google“ biure yra pagaminti iš perdirbtų atliekų. Be to, 100 proc. biuro suvartojamos elektros energijos yra išgaunama iš atsinaujinančių energijos šaltinių.

Slaptasis kambarys. Įrengtas už knygų lentynos šis kambarys yra skirtas asmeniniams pokalbiams jaukioje aplinkoje prie židinio ir stalo žaidimų.

Dviratis-maišytuvas. Darbuotojai gali bet kada susiplakti savo mėgstamą kokteilį ar susitrinti šviežių vaisių. Tereikia sudėti produktus į specialiai tam skirtą dėtuvę ir keletą minučių padirbėti minant dviratį, kuris kitose vietose yra naudojamas kaip treniruoklis, o šiame biure tapo buities prietaisu.

Žaidimai. Visoje biuro erdvėje galima aptikti įvairių pramogų. Biliardo, stalo teniso stalai, smiginio lenta ir senovinės žaidimų konsolės su „Pac-Man“ žaidimu – tereikia išsirinkti. O tie, kurie nebijo sušalti, visada gali išeiti į lauką pažaisti mini golfo. 

Parengė Aurimas Abišala

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.