B. Lubio namo Kaune kaina krenta, bet pirkėjų nesuvilioja

Nuo pernykščio rugsėjo pradžios Kaune pardavinėjamas velionio Bronislovo Lubio namas Žaliakalnyje pirkėjų vis dar laukia. Už prestižinėje vietoje esantį didžiulį pastatą su sklypu prieš daugiau kaip metus buvo prašoma 9 mln. litų, dabar kaina nukrito iki 5 mln. litų.

Skelbime rašoma, kad namas - vieno aukšto su 17 arų žemės sklypu. Sklypas sutvarkytas, apsodintas ir prižiūrėtas, auga daug egzotinių augalų.
Skelbime rašoma, kad namas - vieno aukšto su 17 arų žemės sklypu. Sklypas sutvarkytas, apsodintas ir prižiūrėtas, auga daug egzotinių augalų.
Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida Žirlienė

Nov 26, 2012, 6:57 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:43 AM

Vienoje nekilnojamojo turto interneto svetainėje skelbimas apie parduodamą 605 kv. metrų dydžio namą pasirodė dar 2011-ųjų rugsėjo pradžioje. Žinia apie vieno įtakingiausių Lietuvos verslininkų mirtį pasklido tų pačių metų spalio 23-iąją.

1999 metais netoli Kauno sporto halės, Perkūno alėjoje, pastatytas Kovo 11-osios akto signatarui B. Lubiui priklausantis mūrinis namas – prabangus.

Skelbime rašoma, kad namas - vieno aukšto su 17 arų žemės sklypu. Sklypas sutvarkytas, apsodintas ir prižiūrėtas, auga daug egzotinių augalų.

„Fontanas, apšvietimas, pavėsinės, takeliai, viskas yra puikiai suderinta dideliame sode. Namas idealiai sutvarkytas, parduodamas su jame esančiais baldais bei technika.

Name visos komunikacijos, vėdinimo, šaldymo, rekuperacinės, šildymo, apsaugos, priešgaisrinės sistemos. Baseinas, garinės ir kaitinės pirtys, sūkurinės vonios. Prie kiekvieno miegamojo įrengti erdvūs vonios kambariai. Name dideli balkonai, terasos, žiemos sodas“, - rašoma skelbime.

Buvo kalbama, kad šiame name B. Lubys apsigyventi siūlė savo dukrai iš pirmosios santuokos - gydytojai Jūratei Žadeikienei su šeima.

Nekilnojamojo turto bendrovės, parduodančios velionio B. Lubio namą, atstovas nenorėjo atsakyti į klausimą, ar yra pirkėjų, besidominčių šiuo unikaliu pastatu.

Ekspertai tikina, kad Kaune yra ir daugiau panašios vertės namų. Tiesa, ne visi parduodami.

Perkūno alėja, šalia besidriekianti Vaižganto gatvė senų kauniečių dar vadinama „bajorų gūžta“. Čia savo namą pasistatęs Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, savo rezidencijose nuostabiais panoraminiais vaizdais, atsiveriančiais nuo kalno, mėgaujasi daugelis Lietuvos ir Kauno verslininkų.

Verslininko B. Lubio turtas pastaruoju metu buvo vertinamas 1,2 milijardo litų. Jis dažniausiai patekdavo į turtingiausių Lietuvos žmonių trejetuką.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.