Rusai nepagailėjo medalių Lietuvos pienininkams

Didžiausios Baltijos šalyse pieno perdirbimo bendrovės „Pieno žvaigždės“ gaminiai pelnė už kokybę net šešis medalius kasmetinėje didžiausioje Rusijos ir Rytų Europos tarptautinėje specializuotoje maisto pramonės, gėrimų ir žaliavų parodoje „Prodekspo - 2013“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 11:02 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:16 PM

Rusijos sostinėje Maskvoje vykusioje prestižinėje parodoje aukso medalį pelnė „Pieno žvaigždžių“ iš šviežios grietinėlės gaminami vaniliniai plombyro ledai „Miau“ su karameliniu įdaru ir plombyro ledai „Miau“ su šokolado glaistu. „Miau“ ledai pelnė aukščiausią įvertinimą pieno produktų kategorijoje kaip geriausias 2013 metų gaminys.

Sidabro medaliu buvo apdovanotas neseniai rinkoje pasirodęs ir naujausia pasaulinio lygio technologine įranga pagamintas 82 proc. riebumo saldžios grietinėlės sviestas „Svalia“. Sidabro medalį taip pat pelnė „Svalia“ grietinė (30 proc. riebumo) ir varškė (9 proc. riebumo).

Medaliais taip pat buvo apdovanoti ir vartotojų pamėgti „Pieno žvaigždžių“ produktai: raugintos grietinėlės sviestas „Svalia“, skirtingo riebumo (0,5 proc. ir 15 proc.) varškė bei kriaušių šerbeto ledai su šokoladu „Miau“.

„Laimėjimai parodos metu surengtuose prestižiniuose profesionaliuose konkursuose dar kartą įrodo, kad tiek nepriklausomi ekspertai, tiek vartotojai vertina mūsų bendrovės gaminamų produktų aukščiausią kokybę ir natūralumą.

Toks įvertinimas mums atveria dar daugiau galimybių ypač konkurencingoje Rusijos rinkoje“, – sakė „Pieno žvaigždžių“ komercijos direktorius Eugenijus Budreika.

„Pieno žvaigždės“ produkciją parduoda Lietuvos ir užsienio šalių rinkose. Bendrovės gaminių eksportas sudaro daugiau kaip 50 proc. visos apyvartos, o daugiausia produktų eksportuojama į Europos Sąjungos šalis ir Rusiją. Bendrovė gaminius Rusijos rinkoje platina su prekės ženklu „Svalia“.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.