Gėrimų platintojai į specializuotų parduotuvių plėtrą investavo 0,8 mln. Lt

Praėjusių metų pabaigoje atidariusi specializuotą gėrimų parduotuvę Kaune, didžiausia Baltijos šalyse gėrimų platintoja „Mineraliniai vandenys“ tęsia parduotuvių plėtrą, į kurią per 6 mėn. nuo 2012 m. rugsėjo mėn. investavo jau 0,8 mln. Lt. Klaipėdoje atidaryta septintoji specializuota gėrimų parduotuvė, kuri yra trečia pagal dydį iš visų, priklausančių bendrovei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-28 12:03, atnaujinta 2018-03-10 21:40

86 kv. m parduotuvė duris atvers prekybos centre „Banginis“. Pasak bendrovės marketingo direktorės Rūtos Janušauskienės, tai natūralus bendrovės plėtros žingsnis, susijęs su augančiu vartotojų susidomėjimu gėrimų kultūra ir asortimentu.

„Šiuo žingsniu sustiprinome savo mažmeninės prekybos pozicijas didžiuosiuose miestuose. Regionuose matome nemažą potencialą – mūsų organizuojami renginiai rodo, kad domėjimasis gėrimų kultūra, prekių ženklais ir asortimentu jau paplito gerokai už sostinės ribų, taigi specializuotų parduotuvių plėtra regionuose yra padiktuota rinkos poreikių“, - sakė R. Janušauskienė.

Pasak jos, „Mineralinių vandenų“ gėrimų parduotuvės iš konkurentų išsiskiria ir asortimentu, ir aptarnavimu. Bendrovė gėrimų iš viso pasaulio asortimentą formuoja taip, kad tinkamą produktą galėtų rasti ir ieškantieji geriausio kainos ir kokybės santykio, ir prabangių prekinių ženklų vartotojai.

Taip pat ypatingas dėmesys skiriamas personalo apmokymui – dauguma gėrimų pardavėjų-konsultantų yra baigę arba studijuoja someljė mokyklose.

Net trečdalį gėrimų parduotuvių asortimento sudaro prekės, kurių nėra prekybos tinklų ar kitose specializuotose gėrimų parduotuvėse.

Specializuotos „Mineralinių vandenų“ gėrimų parduotuvės pradėjo veikti nuo 2005 m., aktyvi jų plėtra prasidėjo 2010 m. Iki šiol 4 parduotuvės veikė Vilniuje, viena Kaune ir viena – Šiauliuose.

Didžiausia – 250 kv. m gėrimų parduotuvė su degustacijų sale įsikūrusi Vilniuje, „Verslo trikampyje“, antra pagal dydį – 182 kv. m Kauno „Akropolyje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.