Saudo Arabijos princą įžeidė „Forbes“ - suskaičiavo per mažai jo turtų

Daugelis Rusijos milijardierių pyksta įtraukti į įvairiausius turtuolių sąrašus ir dedasi vos ne skurdžiais. Tačiau naftos turtingoje Saudo Arabijoje būti turtingam – ne gėda. Gėda, jei turi per mažai.

Walidas Ibn Talal Al Saudas pasijuto per menkai įvertintas turto vertintojų.
Walidas Ibn Talal Al Saudas pasijuto per menkai įvertintas turto vertintojų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-05 15:31, atnaujinta 2018-03-10 13:59

Būtent dėl to įsižeidė Saudo Arabijos princas Walidas Ibn Talal Al Saudas. Kur tai matyta: „Forbes“ žurnalas jam tarp pasaulio turtingiausių žmonių skyrė vos 26 vietą ir priskaičiavo turtų tik už 20 milijardų JAV dolerių.

Kalbama, kad dėl to princas pasiskundė savo parankiniams, kurie pranešė žiniasklaidai apie neteisingai paskelbtą informaciją. Neva šio daugelyje pasaulio šalių investavusio žmogaus tikroji turto vertė siekia 29,6 milijardus JAV dolerių.

Su tokia suma Walidas Ibn Talal Al Saudas neseniai paskelbtame sąraše turėtų atsidurti ne trečiame, o net pirmame dešimtuke.

Ar „Forbes“ sulaukė skundų ir iš kitų milijardierių, kol kas nepranešama. Bent jau turtingiausias pasaulio žmogus meksikietis Carlosas Slimas (73 milijardai dolerių) vargu ar turėtų kuo skųstis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.