Atsakinga misija - sukurti namus jaunavedžiams

Vilnius, Pilaitė, nedidelis butas, jauna šeima. Savo pirmojo buto interjerą naujos statybos daugiabučiame name pora nusprendė patikėti interjero dizaineriui Georgijui Grebenui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2013, 3:08 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:24 AM

Projektas prasidėjo audringai ir su didžiuliu entuziazmu. Jauna pora bandė aprėpti tai kas neaprėpiama, nuomonės išsiskyrė net tarp judviejų.

„Mergaitė norėjo daugiau gėlyčių ir visokiu pupyčių, o berniukas pageidavo švaresnio interjero“, - prisiminęs šypsosi Georgijus.

Kadangi pora mėgsta gaminti maistą ir rengti draugams vakarienes, ypač daug diskusijų kilo dėl virtuvės - su baru ar be baro, aukštesnės spintelių durys ar užteks standartinio aukščio, reikia stalo ar ne. Būtų galėję dešimt virtuvių įrengti - tiek braižyta projektų.

Savo nuomonę užsakovai drąsiai reiškė net renkant apdailos medžiagas ar baldų plokštes. Tačiau nuo Georgijaus paruošto pirminio buto interjero projekto nelabai toli nuklydo. Apšlifavę visus kampus, galiausiai visi trys priimdavo bendrą sprendimą.

„Taip , ne vieną kartą buvau kone besakąs: „Viso gero“. Bet ta pora labai miela, o mano darbas buvo ypač atsakingas - sukurti jiems pirmus namus“, - sakė dizaineris. Kol jis įrenginėjo 62 kvadratinių metrų butą, užsakovai spėjo atšokti savo vestuves.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė '12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius/įdomiausius 2012 metų interjerus.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.