V. Romanovas planuoja kurti naują banką

Nors Ūkio bankas žlugo, Vladimiras Romanovas nežada sėdėti rankų sudėjęs ir jau kuria planus pailsėjęs grįžti į finansų sektorių bei kurti naują banką. Tai jis sakė išskirtiniame interviu LRT televizijos laidai „Pinigų karta“, kuri bus transliuojama antradienį vakare.

Nors Ūkio bankas žlugo, Vladimiras Romanovas nežada sėdėti rankų sudėjęs ir jau kuria planus pailsėjęs grįžti į finansų sektorių bei kurti naują banką.<br>M. Patašius
Nors Ūkio bankas žlugo, Vladimiras Romanovas nežada sėdėti rankų sudėjęs ir jau kuria planus pailsėjęs grįžti į finansų sektorių bei kurti naują banką.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 3:54 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:56 AM

„Gyvenu kaip žydas prie vokiečio. Tik nesu žydas, o ir vokiečio nesimato“, – kalbėjo V. Romanovas. O kas jį engia? Verslininko kenkėjų – visas sąrašas, kurį V. Romanovas nuosekliai išvardins „Pinigų kartoje“.

Laidos vedėjo Andriaus Tapino paklaustas, ar žinojo, jog, žiniasklaidos teigimu, Susisiekimo ministerijos kancleris Tomas Karpavičius, kuris yra Ūkio banko valdybos pirmininkės Editos Karpavičienės vyras, esą spaudė ministerijai pavaldžias įmones laikyti pinigus Ūkio banke, V. Romanovas nė kiek nenustebo. Pasak jo, tai – natūralu, juk banke dirbo T. Karpavičiaus žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.