Pensijų reformą kritikavęs A. Sysas šaudė tuščiais šoviniais?

Prieš keletą savaičių Seimo vicepirmininkas Algirdas Sysas pareiškė, kad socialdemokratai ketina stabdyti pensijų reformą, nes, pasak jo, ši reforma remia turtingesniuosius, o tai esą nepriimtina valdantiesiems.

Prieš keletą savaičių Seimo vicepirmininkas A. Sysas pareiškė, kad socialdemokratai ketina stabdyti pensijų reformą, nes, pasak jo, ši reforma remia turtingesniuosius.<br>J. Stacevičius
Prieš keletą savaičių Seimo vicepirmininkas A. Sysas pareiškė, kad socialdemokratai ketina stabdyti pensijų reformą, nes, pasak jo, ši reforma remia turtingesniuosius.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2013, 2:51 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 7:19 AM

Tuo metu jam oponavo Seimo socialinių ir darbo reikalų komiteto pirmininko pavaduotojas konservatorius Rimantas Jonas Dagys. Jis aiškino, kad pensijų reformos atšaukimas gali turėti liūdnas pasekmes - „Sodros“ deficitas gali išaugti, o pensijos nedidės.

Panašu, kad iš didelio debesies iškrito mažas lietus. Nes nuo balandžio 1-osios pensijų reforma startuoja ir iki rugsėjo gyventojai galės pasirinkti, kaip nori taupyti savo senatvei: grįžti į „Sodrą“, kaupdami prisidėti savo lėšomis ar nieko nekeisti.

Tai kodėl valdžia reformą garsiai sukritikavo, bet taip ir nieko nepadarė?

Apie tai žurnalistas Edmundas Jakilaitis šiandien kalbėsis su A. Sysu, R. J. Dagiu ir Pensijų fondų dalyvių asociacijos atstovais 17 val. 20 min. ir 21 val. 55 min. laidoje „Lietuva tiesiogiai“ per “Lietuvos ryto” televiziją.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.