Lietuvos elektros montuotojai žengia į Norvegijos rinką

Lietuvos energetikos statybos,

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 22, 2013, 12:15 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:24 PM

„Nuo šiol užsienyje turime rimtus ne tik prekybos, bet ir rangos darbų partnerius - balandžio pradžioje pasirašėme bendradarbiavimo sutartį su Norvegijos elektros energetikos statybos bendrove „Nettpartner“. Pradėsime eksportuoti savo paslaugas“, - „Verslo žinioms“ apie daugiau nei metus derintą projektą sakė „A. Zilinskio ir Ko“ rinkodaros vadovas Aurelijus Daškevičius.

Lietuvos įmonė Norvegijoje netrukus tikisi pradėti dirbti ir kaip subrangove arba pagal jungtinės veiklos sutartį - įmonė kartu su „Nettparter“ rengia pasiūlymus ir dalyvaus konkursuose, kuriuos skelbia šalies skirstomųjų ir perdavimo tinklų įmonės.

Pasak verslo dienraščio, tokie partneriai norvegams reikalingi, nes šalyje planuojama įgyvendinti nemažai strateginių elektros energetikos projektų, tarp kurių Norvegijos perdavimo tinklo operatorės „Statnett“ planai stiprinti šalies perdavimo tinklus, tiesti naujus kabelius ir jais sujungti Norvegiją su žemynine Europa, Didžiąja Britanija.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.