Dauguma pirkėjų svajoja pirkti jau skoningai įrengtą būstą

Jaukūs ir skoningai įrengti namai svarbūs kiekvienam – ieškodami būsto, dalis gyventojų netgi nežiūrėtų į tuos pasiūlymus, kur būstas būtų netvarkingas ir neskoningai įrengtas. Dalis besidominčiųjų nekilnojamuoju turtu apskritai pripažįsta, kad kokybiškas ir stilingas būsto įrengimas yra vienas iš svarbiausių kriterijų renkantis.

Daugumai gyventojų priimtiniausias klasikinis rafinuotas stilius.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugumai gyventojų priimtiniausias klasikinis rafinuotas stilius.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 7:14 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:37 PM

Planuodami skoningus ir stilingus namus, dauguma nekilnojamojo turto portalo aruodas.lt respondentų norėtų dėl būsto įrengimo kreiptis į interjero dizainerį, tačiau mano, kad jo paslaugos galėtų būti per brangios.

Apie penktadalį apklausoje dalyvavusių asmenų pripažįsta, kad tikrai naudotųsi dizainerio paslaugomis, kad viskas būtų iki smulkmenų apgalvota ir įgyvendintas tinkamiausias sprendimas.

Paklausti, koks interjero stilius juos labiausiai traukia, dauguma (po 40 proc.) teigia, kad jiems priimtiniausias klasikinis rafinuotas stilius su daug raižytų ar inkrustuotų detalių arba šiuolaikinis stilius, kuriam būdingos naujos ir modernios tendencijos, dažniausiai pasirenkamos šiltos pastelinės spalvos.

Dar apie penktadalį aruodas.lt respondentų rinktųsi modernų minimalistinį stilių su tiksliomis ir moderniomis formomis bei detalių mažuma.

Netgi 6 iš 10–ies apklausos dalyvių teigia, kad norėtų, jog jų būste dominuotų kokia nors spalva, likusieji tam tikros spalvos dominavimą rinktųsi tik tam tikruose kambariuose. Paklausti, kokią spalvą labiausiai įsivaizduoja kurdami savo namų interjerą, dauguma teikia pirmenybę juodos ir baltos sąsajai, raudonai arba rudai spalvai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.