Kelionių organizatoriai trina rankomis – lietuviai šią vasarą aktyviai keliauja

Įpusėjus liepai tarptautinis kelionių organizatorius „Tez tour“ skelbiasi pardavęs jau virš 70 proc. viso vasaros sezono kelionių ir dėl didžiulės paklausos ketina pasiūlyti papildomus skrydžius į Kretos salą, rašoma bendrovės pranešime spaudai. Tikimasi, kad rudenėjant kelionėmis į Europos kurortus susidomės tiek jaunimas, šeimos su mažais vaikais, tiek visi, pritrūkę vasaros atostogų.

Populiariausia atostogautojų kryptis, kaip ir anksčiau - Turkija.<br>EPA-ELTA asociatyvi nuotrauka
Populiariausia atostogautojų kryptis, kaip ir anksčiau - Turkija.<br>EPA-ELTA asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2013, 5:45 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:28 PM

„Šiemet vasaros pardavimai vyksta ypač sklandžiai, lietuviai aktyviai įsigyja keliones visomis mūsų siūlomomis kryptimis. Pernai metų tą patį laikotarpį jau lenkiame 17 procentų. Populiariausia, kaip ir kelerius pastaruosius metus, – Turkija. Į ją pardavėme daugiau kaip 80 proc. suplanuotų kelionių“, – pranešime spaudai cituojama „Tez Tour“ viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

Pasak turizmo specialistų, į Kretos salą rudenėjant dažniau vyksta romantiško poilsio ieškančios poros, jaunimas, taip pat senjorai ir mažamečių vaikų turinčios šeimos, mat sušvelnėja temperatūra (saloje būna labai šilta, bet jau ne vasariškai karšta) ir prasideda vaisių derlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.