Rusija atvėrė duris vengrų bendrovei „Wizz Air“

Maskvos Vnukovo oro uostas skelbia bendradarbiavimo pradžią su vengrų žemų sąnaudų bendrove „Wizz Air“, praneša portalas „avianews.com“. Oro bendrovės atstovai lrytas.lt anksčiau yra sakę, kad tarp jų planų - ir reisai tarp Vilniaus ir Maskvos bei Sankt Peterburgo.

Planus skraidinti keleivius iš Rusijos žemų sąnaudų bendrovei trikdė Rusijos civilinės aviacijos tarnyba, išduodanti leidimus skristi šalyje.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Planus skraidinti keleivius iš Rusijos žemų sąnaudų bendrovei trikdė Rusijos civilinės aviacijos tarnyba, išduodanti leidimus skristi šalyje.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2013, 10:17 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:19 PM

Nors oro bendrovė kol kas neviešina kur skraidysianti iš Rusijos sostinės, svarstoma, kad tai galėtų būti skrydis tarp Maskvos ir Budapešto. Šia kryptimi skraidinti keleivius „Wizz Air“ buvo numatęs po kitos Vengrijos oro bendrovės „Malev“ bankroto.

Tikslesnių žinių Rusijos žurnalistai tikisi išgirsti spaudos konferencijoje, į kurią juos pakvietė „Wizz Ar“ vadovas Joseph Varadi.

Planus skraidinti keleivius iš Rusijos žemų sąnaudų bendrovei trikdė Rusijos civilinės aviacijos tarnyba, išduodanti leidimus skristi šalyje. Ji ilgai neišdavė tokio dokumento vengrams.

Anksčiau „Wizz Air“ atstovai Rusijos žurnalistams yra sakę, kad antrinė jų įmonė „Wizz Air Ukraina“ planuoja skrydžius iš Kijevo į Maskvą ir Sankt Peterburgą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.