Išrinkti geriausi Lietuvos viešbučiai

Šis įvertinimas rodo, kad iš 10-ties svečių mažiausiai 9 išeina su šypsena ir patenkinti mūsų paslaugomis. Sertifikatą atsiunčia sistema, stebėjusi veiklą visus metus – tai įvertinimas, kuris parodo ilgalaikę patirtį ir nuolatinį aukštų standartų palaikymą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 10:37 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:36 PM

Ši sistema garantuoja, kad informacija pateikiama apie viešbutį yra teisinga ir klientas viešbutyje ras tokį aptarnavimą, koks yra apraše. Booking.com yra labai išsamus ir tikslus, su jais dirbant Lietuvos, kaip ir viso pasaulio, viešbučiams yra labai griežtos sąlygos. - Kas skiria šį įvertinimą? - Svarbiausia yra tai, kad vertinimą skiria ne kažkokie komisijos nariai, o patys svečiai. Pagrindiniai atsiliepimai yra iš užsienio šalių klientų tarptautiniu lygiu. - Kokius kriterijus vertina viešbučio klientai? - Booking.com tinklalapyje apsilankę svečiai gali įvertinti viešbučio kokybę 10 balų sistemoje. Jie vertina įvairius kriterijus: švarą, aptarnavimo kokybę, restorano aptarnavimą, atmosferą, maisto kokybę, aptarnavimo lygį, baldų būklę – tai apimantis viešbučio vertinimas. - Kuo sistema booking.com išsiskiria iš kitų? - Booking.com yra sistema, kurioje viešbučiai reprezentuoja save, čia galima rezervuoti kambarius. Klientas visuomet yra garantuotas dėl savo užsakymo. Negalima atšaukti rezervacijos be tam tikro paaiškinimo paslaugos gavėjui, nes užsisakinėdami per šią programą klientai privalo gauti tai, ką užsisakė. Pavyzdžiui, jeigu viešbutis apkrautas 100 proc., o atvyksta klientas iš booking.com privalai suteikti jam paslaugas, kurios buvo rezervuotos. - Kaip manote, kas lėmė, kad Jūsų vadovaujamas viešbutis „Europa Royale Marijampole“ šiemet įvertintas net 9,2 balo iš 10 galimų? - Regione įsikūręs viešbutis stovi labai patogioje vietoje – kryžkelėje tarp rytų ir vakarų Europos. Čia apsilanko daugelis pravažiuojančių turistų. Ilgiau nei metus stebėję viešbučio veiklą, jie „Europa Royale Marijampole“suteikė 9,2 balų vertinimą iš 10 galimų.

Šis įvertinimas rodo, kad iš 10-ties svečių mažiausiai 9 išeina su šypsena ir patenkinti mūsų paslaugomis. Sertifikatą atsiunčia sistema, stebėjusi veiklą visus metus – tai įvertinimas, kuris parodo ilgalaikę patirtį ir nuolatinį aukštų standartų palaikymą.

- Kaip Jūsų veiklą įpareigoja 4 žvaigždučių statusas? - Mūsų viešbutis yra 4 žvaigždučių, todėl mes turime išlaikyti ne mažesnį vertinimą, kaip 8.5 balo. Visuomet dirbti reikia maksimaliai, tuomet balai nebus taip svarbu, o būsi žinoma ir patikimas tarp klientų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.