Pirmoji „Subway“ užkandinė Vilniuje - metų pabaigoje

Pirmoji JAV greitojo maisto

Gauti „Subway“ franšizę bandė ne vienas lietuvis, tačiau prekės ženklo savininkai labiau linkę startą patikėti tiems, kas jau turi patirties.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Gauti „Subway“ franšizę bandė ne vienas lietuvis, tačiau prekės ženklo savininkai labiau linkę startą patikėti tiems, kas jau turi patirties.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 7, 2013, 1:36 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:35 AM

„Metų pabaigoje tikriausiai atsidarys pirmosios vietos“, - apie žengimą į rinką „Verslo žinioms“ sakė „Subway“ franšizės gavėjas Vilniuje Andre Lima Dos Santosas, kuris užpernai buvo išrinktas ir vienu iš geriausių „Subway“ franšizės metų partnerių pasaulyje.

Pasak jo, šiemet sostinėje duris atverti turėtų 1-2 užkandinės, kitąmet tinklą svarstoma plėsti ir atidaryti dar 3-4, o pagal dabartinį planą iki 2020 metų Lietuvoje galėtų veikti 35 „Subway“ prekybos taškai, o galbūt ir daugiau.

A.Lima Dos Santosas teigia, kad gauti „Subway“ franšizę bandė ne vienas lietuvis, tačiau ir prekės ženklo savininkai esą labiau linkę startą patikėti tiems, kas jau turi patirties.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: STT tiria bandymą papirkti žalos ekspertą