Klaipėda dėl NATO krovinių nurungė Rygą

Po daugiau nei dvejų metų

Iš viso planuojamas apie 200 konteinerių srautas per savaitę, o tai sudarys apie 6 proc. visų šiuo metu į Klaipėdos uostą patenkančių konteinerių srauto.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Iš viso planuojamas apie 200 konteinerių srautas per savaitę, o tai sudarys apie 6 proc. visų šiuo metu į Klaipėdos uostą patenkančių konteinerių srauto.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 12, 2013, 12:37 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:17 AM

NATO kroviniai suks per Klaipėdos uostą, nes viena didžiausių šalies logistikos paslaugų bendrovių „VPA Logistics“ Vašingtone pasirašė bendradarbiavimo sutartį su NATO įgaliotu atstovu bendrove „GaTe Logistics“ dėl maisto ir kitų krovinių gabenimo į ir iš Afganistano per Klaipėdos uostą.

„Iki sutarties pasirašymo dirbome mažiausiai dvejus metus. Tai tik dar kartą įrodo, kad kruopštus, sistemingas darbas visada duoda pageidaujamą rezultatą. Mes pasiūlėme tikrai sudėtingą įvairiarūšių NATO krovinių logistikos sprendimą“, - sakė „VPA Logistics“ generalinis direktorius Darius Beinortas.

Pirmieji 100 REF tipo konteinerių su šaldytais maisto produktais ir kitomis prekėmis jau rugsėjo pradžioje pasieks bendrovę Klaipėdos konteinerių terminalas. Iš viso planuojamas apie 200 konteinerių srautas per savaitę, o tai sudarys apie 6 proc. visų šiuo metu į Klaipėdos uostą patenkančių konteinerių srauto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas