Vietoj A.Šikštos vadovauti „Teo“ pasirinktas K.Šliužas

Integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja „Teo LT“ valdyba į bendrovės generalinio direktoriaus pareigas paskyrė Kęstutį Šliužą. 41 metų K.Šliužas „Teo“ įmonių grupei pradės vadovauti nuo lapkričio 1 dienos.

K.Šliužas Vilniaus universitete yra baigęs bakalauro ir magistro studijas, vėliau studijavo Šveicarijos verslo mokykloje IMD, Londono verslo mokykloje.<br>Įmonės nuotr.
K.Šliužas Vilniaus universitete yra baigęs bakalauro ir magistro studijas, vėliau studijavo Šveicarijos verslo mokykloje IMD, Londono verslo mokykloje.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2013, 5:05 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:03 AM

K.Šliužas nuo 2011 metų sausio vadovauja bendrovės „Tetra Pak“ veiklai Ukrainoje. Karjeros laiptais Švedijoje įkurtoje bendrovėje jis kilo nuo 1996 metų dirbdamas Lietuvoje, Italijoje ir Rusijoje, kur vadovavo produktų plėtros, rinkodaros, pardavimų bei kitiems padaliniams. Pastaruoju metu K.Šliužas taip pat buvo „Tetra Pak“ Rytų Europos bei Centrinės Azijos regiono vadovų komandos narys, atsakingas už pardavimus bei rinkodarą.

K.Šliužas Vilniaus universitete yra baigęs bakalauro ir magistro studijas, vėliau studijavo Šveicarijos verslo mokykloje IMD, Londono verslo mokykloje (London Business School). Savo šeimoje vadovas augina tris vaikus.

„Eidamas ankstesnes savo pareigas K.Šliužas įrodė esantis puikus lyderis, skiriantis daug dėmesio klientų lūkesčių tenkinimui. Jis turi ilgametę patirtį dirbant tarptautinėje aplinkoje bei kitas savybes, kurias turinčio vadovo ir ieškojome. Tad labai malonu, jog jis nusprendė sugrįžti dirbti į Lietuvą. K.Šliužas imsis vadovauti technologiškai ir finansiškai itin stipriai bei akcininkų pasididžiavimo nuolat sulaukiančiai bendrovei“, – sakė „Teo“ valdybos pirmininkė Malin Frenning.

„Man buvo itin malonu sulaukti tokio „Teo“ valdybos pasitikėjimo. Tapti tokios bendrovės vadovu būtų įdomu bet kurioje pasaulio dalyje. Tačiau itin džiugu, jog savo ligšiolinę produktų kūrimo, pardavimų, rinkodaros bei vadovavimo patirtį galėsiu išnaudoti savo gimtajame krašte. Taip aš tikiuosi prisidėti prie TEO sėkmės, tuo pačiu ir įgyti naujos patirties dirbant itin konkurencingoje Lietuvos telekomunikacijų rinkoje“, – teigė K.Šliužas.

Iki 2013 metų vasario „Teo“ vadovavo Arūnas Šikšta, kuris nusprendė pasitraukti iš generalinio direktoriaus pareigų. Laikinai bendrovei vadovaujantis Giedrius Vegys šias pareigas eis ir iki lapkričio 1 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.