Ministerijų iš Vilniaus centro kol kas nei kels, nei jas kurdins po vienu stogu

Lietuvos valdžia teigia kol

Pačiame Vilniaus centre įsikūrusios ministerijos už išlaikymą moka didelius pinigus ir yra sunkiai pasiekiamos interesantų.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Pačiame Vilniaus centre įsikūrusios ministerijos už išlaikymą moka didelius pinigus ir yra sunkiai pasiekiamos interesantų.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 16, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:23 PM

Dabartinė Vyriausybė, pasak kanclerio pavaduotojo Remigijaus Motuzo, neplanuoja jokių galimybių studijų dėl ministerijų iškėlimo iš miesto ir jų „apgyvendinimo“ po vienu stogu, penktadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

„Net tokia galimybių studija kainuotų tam tikrų lėšų, o dabar laisvų pinigų biudžete nėra. Galbūt tolesnėje ateityje, kai gyvensime geriau, galima būtų galvoti apie visų ministerijų koncentravimą vienoje vietoje, kartu iškeldinant jas iš sostinės centro“, - sakė vicekancleris, pasak kurio, prie šio klausimo galima būtų grįžti kada nors perspektyvoje, bet tai tikrai ne artimiausių metų ar dvejų uždavinys.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.