„Air Lituanica“ dažniau skraidys į Amsterdamą

Lietuvos oro vežėjas laikinai stabdo skrydžius į Briuselį, o į Amsterdamą žada skraidyti dažniau. Nuo rugsėjo 15 d. į Amsterdamą (Šipolio oro uostas) bendrovė skraidins nebe vieną, bet du kartus per dieną.

Nuo rugsėjo 15 d. į Amsterdamą "Air Lituanica" skraidins nebe vieną, bet du kartus per dieną.<br>A. Murauskaitė
Nuo rugsėjo 15 d. į Amsterdamą "Air Lituanica" skraidins nebe vieną, bet du kartus per dieną.<br>A. Murauskaitė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2013, 12:29 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:10 PM

Vakariniu laiku iš Vilniaus išvykstama 18 val. 10 min., iš Amsterdamo – 20 val. 30 min. Skrydžio trukmė apie 2 val. 20 min. Pirmieji – rytiniai – „Air Lituanica“ skrydžiai į Šipolio oro uostą buvo pradėti liepos 8 d. Iš Vilniaus orlaivis kasdien kyla 6 val. 25 min.

„Dažnesni skrydžiai į Amsterdamą užtikrins patogesnes keliones tiek darbo, tiek turizmo tikslais skrendantiems keleiviams, – sakė „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus. – Geresnės jungiamųjų skrydžių galimybės taupys keleivių laiką ir kelionės išlaidas“.

Amsterdamo Šipolio oro uostas yra vienas populiariausių renkantis jungiamuosius skrydžius iš Europos į Aziją bei Ameriką.

Specialiai jungiamųjų skrydžių keleiviams, turintiems daug laiko iki kito skrydžio, kelionių agentūros siūlo ekskursijas po Amsterdamą – valandinį kruizą sostinės kanalais ir 2,5 val. trukmės ekskursiją po miestą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.