I.Staškevičius apie verslą parašė satyrinį romaną

Rugsėjį knygų lentynose pasirodys žinomo verslininko I.Staškevičiaus knyga „Domertas. Lietuvos verslo legendos“. Verslininkas prisipažįsta, kad dvidešimt metų praleidus versle kilo potraukis pasidalinti įspūdžiais. Tačiau I.Staškevičius tvirtina, kad „Domertas. Lietuvos verslo legendos“ – ne apybraiža, o išmonė. Autorius pabrėžia, kad sąsajos su realiais įvykiais ar žmonėmis tik atsitiktinės.

Verslininkas I. Staškevičius prisipažįsta, kad dvidešimt metų praleidus versle kilo potraukis pasidalinti įspūdžiais.<br>V.Balkūno nuotr.
Verslininkas I. Staškevičius prisipažįsta, kad dvidešimt metų praleidus versle kilo potraukis pasidalinti įspūdžiais.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 6:33 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:58 PM

Verslininkas patvirtina, kad ryškios veikėjų savybės – išradingumas, atkaklumas ir narsa – yra būtinos, norint sėkmingai laviruoti verslo pasaulyje.

Kūrinyje aprašytas įspūdingas etinis ūkis galėtų egzistuoti ir realybėje, juk „jeigu Lietuvoje kalbama apie slaptus kalėjimus, tai kodėl gi negalėtų susitverti vienas kitas etinis ūkelis?“

Pagrindinis „Legendų“ veikėjas Domertas, regis, ganėtinai vienišas. Paklaustas, ar verslo pasaulyje sunku rasti nuoširdžių draugų, I.Staškevičius atsako: „Deja. Ten pilna nesąžiningų partnerių, korumpuotų politikų ir kitokios bjaurasties.“

Nejučia kyla klausimas, kodėl I.Staškevičius rinkosi sukurti satyros romaną, užuot parašęs sėkmingo verslo vadovėlį. Autorius šypteli: „Verslo vadovėlių prirašyta daug, o „Lietuvos verslo legendų“ dar neteko aptikti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.