Per penkias dienas „Ikea“ aplankė 100 tūkstančių žmonių

„Ikea“ suskaičiavo savo pirmųjų penkių dienų prekybos rezultatus: ir kiek pirkėjų apsilankė, ir švediškų kukulių ar dešrainių už litą jie sukirto. „Ikea“ pardavėjai puse lūpų užsimena, kad tokios beprotybės jie nesitikėjo. Vos spėjusios duris atverti parduotuvės automobilių aikštelėje ar prieigose apsčiai stovėjo net autobusų su baltarusiškais numeriais ar mašinų su priekabomis iš Latvijos. Pirmomis dienomis prekybos salėje buvo galima sutikti ir patį parduotuvės direktorių – jis aptarnavo klientus.

„Ikea“ pardavėjai puse lūpų užsimena, kad tokios beprotybės jie nesitikėjo. Vos spėjusios duris atverti parduotuvės automobilių aikštelėje ar prieigose apsčiai stovėjo net autobusų su baltarusiškais numeriais ar mašinų su priekabomis iš Latvijos.<br>V.Balkūno nuotr.
„Ikea“ pardavėjai puse lūpų užsimena, kad tokios beprotybės jie nesitikėjo. Vos spėjusios duris atverti parduotuvės automobilių aikštelėje ar prieigose apsčiai stovėjo net autobusų su baltarusiškais numeriais ar mašinų su priekabomis iš Latvijos.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2013, 4:59 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:24 PM

Per pirmąsias penkias dienas parduotuvę aplankė daugiau nei 100 tūkstančių žmonių, suvalgyta per 66 tūkstančius firminių švediškų mėsos kukulių ir 14 tūkstančių dešrainių.

Pirmoji Baltijos šalyse „Ikea“ parduotuvė Vilniuje atidarymą šventė net penkias dienas, per kurias parduotuvę aplankė 100 tūkstančių žmonių iš įvairių Lietuvos miestų bei kaimyninių šalių. Lankytojai labiausiai domėjosi kainomis. Kaip sako „Ikea“ atstovai, daugelis pirkėjų atėjo jau konkrečiai žinodami, kokių prekių nori – pirkinius suplanavę interneto svetainėje ir susidarę jų sąrašą.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė ekspozicijoje pateikiami daiktų laikymo sprendimai ir idėjos, kaip patogiai bei stilingai apstatyti nedidelius kambarius. Kai kurie pirkėjai pasinaudojo parduotuvės galimybe įsigyti visus vieno apstatyto kambario baldus – nuo sofos iki paveikslų rėmelių, taip pat visą virtuvės komplektą – pradedant spintelėmis, buitine technika ir baigiant patogiais stalčių įdėklais.

Ypač paklausios buvo namų tekstilės, miegamojo baldų ir apšvietimo skyrių prekės. Didelio populiarumo sulaukė baltos ir juodos spalvos staliukai už 19,99 Lt ir skaidraus stiklo stiklinės už 1,29 Lt už vnt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.