Prie H&M parduotuvės nakvoti pasiryžę jaunuoliai atsinešė ir pagalves

„Turime maisto, pagalvę ir antklodžių“, – savo turimas atsargas vardijo prie Vilniaus „Akropolyje“ atsidarysiančios parduotuvės H&M sėdintys jaunuoliai.

Nors parduotuvės atsidarys tik rytoj, ten jau rikiuojasi žmonės.<br>E.Valiuškevičiūtės nuotr.
Nors parduotuvės atsidarys tik rytoj, ten jau rikiuojasi žmonės.<br>E.Valiuškevičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

2013-08-23 14:25, atnaujinta 2018-03-01 19:02

Nors parduotuvė duris atvers tik rytoj, ten jau rikiuojasi žmonės. Visi jie prie parduotuvės laukia jau nuo vakar.

„Miegojome automobilyje visą naktį, kad būtume pirmi. Tiesiog norėjome pasidaryti pramogą. Atsidarė durys prieš aštuonias, ir iš karto įėjome. Turime pagalvių ir antklodę“, – linksmai nusiteikę pasakojo Kristina ir Vasaris.

Jaunuoliai atsinešė ir sulankstomas kėdutes. Jie eilėje prie parduotuvės yra patys pirmi. Pirmieji dešimt pirkėjų gaus 350 litų vertės H&M dovanų korteles. Kiti 300 pirkėjų gaus 50 litų vertės dovanų korteles.

Kristina pasakojo, kad jau yra nusižiūrėjusi, ką norėtų įsigyti. Vasaris ironiškai pridūrė, kad jis jau yra dalyvavęs panašioje akcijoje. Viena iš parduotuvių buvo paskelbusi, kad padovanos prizų tiems, kurie prie parduotuvės ateis nuogi.

„Na ir atėjau. Deja, buvau vienuoliktas, – juokėsi į avantiūras linkęs Vasaris ir iš karto patikslino: – Tikrai buvau tik su apatiniais.“

Atvyko iš Zarasų

„Laukėme visą mėnesį. Susitarėme su drauge ir nusprendėme, kad reikia važiuoti, nieko nebus“, – sakė prie parduotuvės patogiai įsitaisiusios moksleivės Dominyka, Agnė ir Austėja.

Dominyka ir Agnė atvyko iš Zarasų. Austėja – vilnietė. Mergaitės linksmai kalbėjo, kad spėjo ir susidraugauti.

„Galvojome, kad bus minios žmonių ir kad nespėsime. Tačiau mums pasisekė. Automobilyje turime miegmaišį, kilimėlį – visko turime. Naktį praleidome irgi mašinoje. Šiąnakt nakvosime čia, be abejonės“, – sakė merginos.

Moksleivės pasakojo, kad tėvų požiūris dėl tokio dukrų sumanymo buvo skeptiškas. Jie nemanė, kad mergaitės bus vienos pirmųjų eilėje ir gaus 350 litų vertės čekius.

„Čia kaip scena iš filmų – laukiame parduotuvės atidarymo“, – sakė viena iš laukiančių merginų Ugnė. Tokių vaizdų Lietuvoje dažnai neišvysi. Jaunuoliai sakė, kad jau priprato prie smalsuolių ir mielai fotografuojasi.

Prie drabužių parduotuvės budinčių žmonių vis prisijungia nauji entuziastai. Jie apsaugos darbuotojų teiraujasi, ar dar galės gauti prizų. Apsaugininkai tikino, kad nakvojančių žmonių jie iš ten nevys.

Be to, konkurencijos ten jau esantys žmonės nebijo: „Mes jau visi esame susipažinę. Niekas prieš nosį neužlįs ir vietos neatims.“

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.