Lietuva bandys pritraukti oro krovinių iš Malaizijos

Į Malaiziją vyksiantis

Į Malaiziją vyksiantis Vilniaus oro uosto vadovas G.Almantas ieškos partnerių galimiems naujiems projektams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Į Malaiziją vyksiantis Vilniaus oro uosto vadovas G.Almantas ieškos partnerių galimiems naujiems projektams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 29, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:19 PM

„Į delegaciją esu įtrauktas derėtis dėl krovinių srautų, taip pat dėl papildomų aviacijos paslaugų, nesusijusių su pagrindine veikla - keleivių pervežimu“, - sakė G.Almantas.

Daugiau detalių jis teigė negalintis atskleisti, nes darbotvarkė bei susitikimai dar derinami.

Ūkio ministerija pranešė, kad G.Almantas ir premjero patarėjas Justas Pankauskas susitiks su Malaizijos oro uostų valdytojos MAHB, skrydžių bendrovių „Air Asia“, „Malindo Air“, „MAS Cargo“ ir lėktuvų priežiūros ir remonto įmonės NADI atstovais.

Pasak Ūkio ministerijos, bus aptartos oro krovinių logistikos centro ir tolimųjų skrydžių centro įkūrimo Lietuvoje galimybės, galima šalies lėktuvų techninės priežiūros kompanijų veikla Malaizijoje, Malaizijos pilotų mokymai, užsakomųjų reisų į Malaiziją galimybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.